Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 7/8: Προβλέψεις για την Τετάρτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 7/8: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 7/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι ενέργειες του σήμερα ενισχύουν το ενδιαφέρον και το κίνητρο σου και σε βοηθούν να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Οι προσπάθειες για την επίτευξη συμφιλίωσης βρίσκονται επίκεντρο και δείχνουν να είναι επιτυχημένες. Αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου και ένα παλιό πρόβλημα μιας και βλέπεις πλέον τα πράγματα με μια διαφορετική, νέα ματιά. Κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν μπορεί να είναι στο μυαλό σου ή ίσως και να επανεμφανιστεί στη ζωή σου. Η κοινωνικοποίηση και η δημιουργία γνωριμιών μέσα στη δουλειά ίσως φέρει ευκαιρίες στη ζωή σου.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές και ιδανικές αν έχεις ανάγκη από διασκέδαση. Παράλληλα σε βοηθούν να καταλάβεις τα πράγματα και να καταλήξεις σε μια αμοιβαία και επωφελή συμφωνία. Αν και μπορεί να μην κολλήσεις για πάντα, είναι μάλλον αυτό που χρειάζεσαι τώρα. Μπορεί επίσης να λύσεις ένα μυστήριο σχετικά με μια σχέση που σε ενοχλούσε στο παρελθόν. Συζητήσεις και σκέψεις περιστρέφονται γύρω από περασμένα ειδύλλια, έργα και γεγονότα ή μια καθυστερημένη συζήτηση συμβαίνει τώρα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη.

a person sitting on a rock next to water

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές αν έχεις ανάγκη α0πό χαλάρωση και φροντίδας. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Μπορεί να σου αρέσει να συζητάς προσωπικά σχέδια, ακόμα κι αν δεν αποκαλύπτεις λεπτομέρειες. Αλλά είσαι επίσης σε ευνοϊκή θέση για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου για συνομιλία ή μαθησιακές εμπειρίες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστεί να κρατήσεις τα πράγματα άτυπα και να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, καθώς ορισμένα στοιχεία μπορεί να λείπουν.

Καρκίνος

Σε ενδιαφέρει περισσότερο να μάθεις κάτι ενδιαφέρον σήμερα, καθώς η περιέργεια σου είναι μεγάλη. Έχεις την τάση να κάνεις ένα βήμα πίσω κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο κατά καιρούς. Ωστόσο είσαι έτοιμη να αναλύσεις τα πράγματα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Μπορεί να αφορά την ανακάλυψη μερικών κομματιών πάζλ που λείπουν από μια κατάσταση. Ακόμη κι αν δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα αυτό που θα δεις θα σε ικανοποιήσει. Αναζήτησε ευκαιρίες για να διευρύνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου, καθώς μια ευκαιρία που έχασες ή προσπέρασες στο παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί και ίσως αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά.

man and woman hugging each other on brown wooden dock

Λέων

Είσαι σε θετικό πνεύμα σήμερα. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με ένα μακροχρόνιο ζήτημα μπορεί να προκύψουν για να αλλάξουν την προοπτική σου, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά ή τις πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να υπάρξει ένα έργο ή μια οικονομική ευκαιρία που είχες παραμερίσει και τώρα να σου φανεί πολλά υποσχόμενη. Αναγνωρίζεις πιο εύκολα τις θετικές εξελίξεις και συζητάς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σήμερα. Θέλεις να φέρεις περισσότερη αρμονία και άνεση στη ζωή σου και τώρα μπορείς να τα βρεις τον εαυτό σου αφού έχεις την τέλεια διάθεση.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν την επικοινωνιακή σου πλευρά. Μια ευθυγράμμιση Ερμή – Αφροδίτης στο ζώδιο σου, σε βοηθά να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Μπορεί να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε σένα, περισσότερο απ’ το συνηθισμένο και να γίνεις αντικείμενο συζήτησης. Έχεις μεγαλύτερο αντίκτυπο είτε σε αυτό που επικοινωνείς είτε στον τρόπο που αλληλεπιδράς. Καλό είναι να προσέχεις περισσότερο αυτά που λες, καθώς μπορεί να παρεξηγηθούν τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Ζυγός

Περαιτέρω πληροφορίες για ένα ιδιωτικό θέμα του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστεί και να σου δώσει μια αναζωογονητική νέα προοπτική σήμερα. Είσαι ευαίσθητη, ανταποκρίνεσαι και είναι εύκολο να εξομαλύνεις τις διαφορές με τους άλλους αν χρειαστεί. Έχεις την τάση να επιτρέπεις στους γύρω να αποσπούν την προσοχή σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη, τον πλανητικό σου κυβερνήτη. Είναι επίσης πιθανή η επανεμφάνιση ενός ατόμου από τα παλιά και να πυροδοτήσει κάθε λογής αναμνήσεις.

couple walking on lake side watching sunset close-up photo

Σκορπιός

Σήμερα υπάρχει μια θετική ενέργεια, ιδιαίτερα όσον αφορά στις φιλίες και τις επιχειρήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά, έχεις την τάση να εξετάζεις τα συναισθήματα σου και να αναλύεις τις σχέσεις σου. Νέες πληροφορίες για παλιά θέματα μπορούν να έρθουν στο φως, ιδιαίτερα για μακροπρόθεσμα έργα ή φίλους. Ένα έργο ή μια ιδέα που εγκατέλειψες ή άφησες στην άκρη, μπορεί να φανεί και πάλι εφικτό. Μπορεί πράγματι κάτι τέτοιο να συμβαίνει αλλά πρόσεξε γιατί έχει την τάση να γοητεύεσαι από το παρελθόν. Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Αφροδίτης σε ενθαρρύνει να δεις ένα πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά.

Τοξότης

Οι συμφωνίες με κάποιο ξεχωριστό άτομο μπορεί να επιτευχθούν σήμερα, αν και οι μικρές λεπτομέρειες να χρειαστούν κάποια βελτίωση αργότερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσεις ευχάριστες σκέψεις ή συζητήσεις. Είναι πιθανό να λάβεις περισσότερο απ’ το συνηθισμένο προσοχή σήμερα, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο. Τα λόγια σου έχουν μεγάλο αντίκτυπο, αλλά είναι πιθανές και παρεξηγήσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Εφόσον επιλέγεις τα λόγια σου προσεκτικά, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φέρεις ειρήνη και αρμονία σε ένα θέμα.

Αιγόκερως

Η εξομάλυνση των διαφορών μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα. Παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου με γοητεία ή ευγένεια και λειτουργεί καλά για εσένα, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη ενώνονται σε ένα ζώδιο που είναι αρμονικό με το δικό σου. Φαίνεται ότι ξέρεις πώς να μετατρέπεις κάθε κατάσταση με ευχάριστο τρόπο. Μπορείς να είσαι πρόθυμη να μοιραστείς μια ιδέα ή την προσωπική σου άποψη. Θα υπάρξουν συζητήσεις για συνεργασίες, σχέσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια.

man and woman sitting on gray beanbag

Υδροχόος

Οι συζητήσεις σήμερα τείνουν να οδηγούν σε καλές κατευθύνσεις, αν και έχουν την τάση να επικεντρώνονται σε θέματα του παρελθόντος. Οι διαπραγματευτικές σου δυνατότητες είναι εξαιρετικές, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται σήμερα. Ωστόσο με τον Ερμή ανάδρομο είναι πιο πιθανές οι παρεξηγήσεις και οι ασάφειες. Έχεις την τάση να αναλύεις, να σκέφτεσαι και να μιλάς για ένα προσωπικό ή οικείο θέμα. Αν εμφανιστούν ζήλιες, χρησιμοποίησε την εμπειρία σου ως μάθημα αυτογνωσίας.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να σκοντάψεις ή να ανακαλύψεις κάτι που λείπει, χάθηκε ή κρύβεται. Με τις τρέχουσες διελεύσεις, ειδικά με μια ευθυγράμμιση Ερμή – Αφροδίτης τείνεις να θέλεις να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου, κάτι που σε κρατά κάπως αποστασιοποιημένη. Η επίτευξη συμφωνιών, ή τουλάχιστον η επίτευξη να κατανοήσεις την κατάσταση αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη. Παρόλο που η επίλυση φαίνεται πιθανή με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, η ιστορία δεμ σταματά εδώ. Μπορεί να δεις μια νέα πλευρά ενός ατόμου ή μιας κατάστασης και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις.

couple kissing on beach during daytime
Πηγή: Tlife 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις