Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης Επιτροπή Δεοντολογίας: Τελευταία ευκαιρία πριν τη διαγραφή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης Επιτροπή Δεοντολογίας: Τελευταία ευκαιρία πριν τη διαγραφή

Πηγές Κουμουνδούρου εξέφραζαν την ευχή τους «ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, να βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Αυγούστου»

Σε επίπληξη προς τον Χρήστο Σπίρτζη κατέληξε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στο στέλεχος πριν τη διαγραφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, στον κ. Σπίρτζη επεβλήθη η ποινή της επίπληξης, γιατί αν και μέλος της Κ.Ε. δεν εμφανίζεται στα όργανα, ενώ βρίσκει χρόνο για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Επίσης, καίτοι τον έχουν καλέσει να προσέλθει στην Επιτροπή, αδιαφορεί επιδεικτικά να εμφανιστεί. Έτσι, στις 23 Αυγούστου θα γίνει νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, για την ουσία της καταγγελίας εις βάρος του κ. Σπίρτζη.

Πηγές Κουμουνδούρου εξέφραζαν την ευχή τους «ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, να βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ στις 23 Αυγούστου». Εάν δεν εμφανιστεί ούτε τότε, η Επιτροπή Δεοντολογίας θα καταθέσει εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για βαρύτερη ποινή, πιθανότατα με το ερώτημα της διαγραφής του. Σημειώνεται ότι η ΕΔ δεν μπορεί να διαγράψει απευθείας κάποιον, καθώς για κάθε μέλος αποφασίζει το ανώτατο όργανο στο οποίο συμμετέχει – εν προκειμένω, για τον κ. Σπίρτζη η Κεντρική Επιτροπή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις