Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

08

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρόταση γάμου στους Ολυμπιακούς: Έκανε ρεκόρ Ευρώπης και ζήτησε από τον σύντροφό της να την παντρευτεί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση γάμου στους Ολυμπιακούς: Έκανε ρεκόρ Ευρώπης και ζήτησε από τον σύντροφό της να την παντρευτεί!

Τερμάτισε στην 4η θέση μάλιστα, πίσω από τις τρεις αθλήτριες του βάθρου που… δεν παιζόντουσαν

Οι προτάσεις γάμου συνεχίζονται στην «πόλη του έρωτα» το Παρίσι, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Αυτή τη φορά η πρόταση γάμου ήρθε από μία αθλήτρια της Γαλλίας, η οποία αιφνιδίασε τον σύντροφό της που ήταν στις κερκίδες για να την δει να αγωνίζεται.  Η Αλίς Φινό, έκανε μάλιστα ρεκόρ Ευρώπης στα 3.000 μέτρα στιπλ, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στην ήπειρο που έσπασε το φράγμα των 9 λεπτών, τερματίζοντας σε 8:58.67. Τερμάτισε στην 4η θέση μάλιστα, πίσω από τις τρεις αθλήτριες του βάθρου που… δεν παιζόντουσαν και ως εκ τούτου, ήταν πανευτυχής. Ετσι, πήγε στην κερκίδα να πανηγυρίσει με τον αγαπημένο της κι εκεί, υπό το βλέμμα 80.000 θεατών, γονάτισε και του ζήτησε να την παντρευτεί. Βέρα δεν είχε, αλλά αυτοσχεδίασε, δίνοντάς του μία καρφίτσα.

«Είπα στον εαυτό μου ότι αν τρέξω κάτω από 9 λεπτά, γνωρίζοντας πως το «9» είναι ο αγαπημένος μου αριθμός, αλλά και τα χρόνια που είμαστε μαζί, θα του κάνω την πρόταση. Δεν μου αρέσει να κάνω κοινότυπα πράγματα και από τη στιγμή που ακόμη δεν μου είχε κάνει πρόταση, είπα στον εαυτό μου ότι μάλλον πρέπει να το κάνω εγώ. Ευτυχώς δέχτηκε» είπε η Φινό.

«Του έδωσα το πιν με το οποίο έτρεξα. Πάνω του γράφει “ο έρωτας βρίσκεται στο Παρίσι”. Αυτός είναι που μου δίνει τη δύναμη να μπορώ να αγωνιστώ και να κάνω τέτοιους χρόνους. Σημαίνει τα πάντα για μένα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις