Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

08

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εριέττα Κούρκουλου έγκυος: “Δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου, όλη μου η ζωή”
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου έγκυος: “Δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου, όλη μου η ζωή”

Εριέττα Κούρκουλου έγκυος: Η ανάρτησή της

Η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος ποστάροντας φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στο Instagram, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού. Τα γενέθλιά της είχε χθες η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και με αφορμή το γεγονός ότι έκλεισε τα 31 αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers ένα πολύ ευχάριστο νέο. Η ίδια και ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να γιορτάζει τα γενέθλιά της, ενώ φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλιά της. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης ότι περιμένει αγόρι.

«Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές -Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο. Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή. 31 here we come» διαβάζουμε συγκεκριμένα στη λεζάντα της ανάρτησης της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση. Οι followers της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση γέμισαν σε λίγα λεπτά την ανάρτησή της με likes και ευχές για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις