Μεθυσμένοι Σέρβοι στην απονομή: Το Τwitter δίνει ρέστα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεθυσμένοι Σέρβοι στην απονομή: Το Τwitter δίνει ρέστα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μεθυσμένοι Σέρβοι στην απονομή: Πήραν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το γιόρτασαν με βαλκανικό γλέντι στην Γαλλία - Δεν μπορούσαν να σταθούν στην απονομή

11.08.2024 | 20:55

Την αποθέωση γνωρίζει η εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβία μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σερβία και Γερμανία ήταν χθες και τελείωσε νωρίς. Έτσι ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του είχαν… όλη τη μέρα μέχρι αργά το βράδυ που τελείωσε ο τελικός, για να γιορτάσουν μια μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε ένα τρελό φαγοπότι, με αλκοόλ, με πούρα, ένα πάρτι ανάλογο με την επιτυχία της ομάδας του Πέσιτς.

Μόνο που το βράδυ της ίδιας ημέρας ο σταρ των Νάγκετς και οι συμπαίκτες του έπρεπε να γυρίσουν στο Μπερσί για να παραλάβουν τα χάλκινα μετάλλιά τους. Πράγματι, επέστρεψαν στο θρυλικό γήπεδο (ευτυχώς το βρήκαν) λίγο… χαλαροί! Για την ακρίβεια ήταν τύφλα στο μεθύσι και… το απολάμβαναν. Τα πλάνα έχουν γίνει σούπερ viral στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον κόσμο να αποθεώνει τον Γιόκιτς που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και τους συμπαίκτες του.

Αποθέωση για τους Σέρβους στο twitter

Στα social media τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό υπήρξε τρέλα με τους Σέρβους καθώς πολλοί ταυτίστηκαν με τον Γιόκιτς -που είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους κορυφαίος παίκτες στον κόσμο- να κάνει πρώτα triple-double με φανέλα των πλαβί και μετά να κατεβάζεις τις μπύρες τη μία πίσω από την άλλη όντας ημίγυμνος.

Τα tweets είναι ξεκαρδιστικά με τον κόσμο να «ντύνει» τον Γιόκιτς από Φάνη Λαμπρόπουλο ως Χάρη Ρώμα στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ένα από τα επικότερα tweets γράφει πως ο Γιόκιτς «έβλεπε τα λιβάδια της ποσειδωνίας» μετά από τις τόσες μπύρες. Η αναφορά γίνεται προφανώς για την πολύ γνωστή διαφήμιση που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα.

«Γιόκιτς, πόσο έχει πιει; Ναι»

Είχε… κι άλλο χώρο ο Γιόκιτς

Με μία μπίρα στο χέρι, ο Σέρβος σούπερ σταρ του NBA εμφανίστηκε στην κερκίδα ιπποδρομιών στην πατρίδα του και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ο ίδιος είναι γνωστός για την τρέλα του με τα άλογα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει η κάμερα να παρακολουθεί ιπποδρομίες.

Ο Γιόκιτς έχει πάντως αρκετό χρόνο για διακοπές, αφού η νέα σεζόν του NBA θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου. Και… για μπυρόνια.

Ο Κάρι «έβαλε για ύπνο» τη Γαλλία με διαστημική εμφάνιση – Η επική φωτογραφία με τον Γουεμπανιάμα
Καταγγελία της Ιμάν Κελίφ για την παρενόχληση που βίωσε στο Παρίσι
Επικό! Αθλήτριες στο beach volley τσακώθηκαν και ο DJ έπαιξε το Imagine του Τζον Λένον
Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο επιστρέφει το ακόντιο στους αθλητές
Exit mobile version