Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

11

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κελίφ Ολυμπιακοί 2024: Καταγγελία για την παρενόχληση που βίωσε στο Παρίσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κελίφ Ολυμπιακοί 2024: Καταγγελία για την παρενόχληση που βίωσε στο Παρίσι

Κελίφ Ολυμπιακοί 2024: Η Κελίφ υπέβαλε καταγγελία λόγω της διαμάχης που προκλήθηκε γύρω από το φύλο της

Η Αλγερινή πυγμάχος, Ιμάν Κελίφ, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά, προχώρησε σε νομική ενέργεια κατά του διαδικτυακού μίσους που αντιμετώπισε.

Η Κελίφ υπέβαλε καταγγελία λόγω της διαμάχης που προκλήθηκε γύρω από το φύλο της, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, Ναμπίλ Μπουντί.

«Μετά τη νίκη της και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, η πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ αποφάσισε να ξεκινήσει έναν νέο αγώνα: αυτόν για τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την τιμή», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τι αφορά η καταγγελία

Ο Μπουντί διευκρίνισε ότι η καταγγελία αφορά πράξεις ενισχυμένης κυβερνοπαρενόχλησης και έχει υποβληθεί στην εισαγγελία του Παρισιού στον τομέα καταπολέμησης του διαδικτυακού μίσους.

“Είμαι γυναίκα”

«Είμαι γυναίκα. Μια γυναίκα όπως κάθε άλλη γυναίκα. Γεννήθηκα γυναίκα, έζησα ως γυναίκα, αγωνίστηκα ως γυναίκα – δεν υπάρχει αμφιβολία», είπε η 25χρονη μετά τη σπουδαία νίκη της.

«Υπάρχουν εχθροί της επιτυχίας φυσικά. Και αυτό δίνει στην επιτυχία μου μια ιδιαίτερη γεύση εξαιτίας αυτών των επιθέσεων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις