Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κουτσόπουλος γιος: Οι κουζίνες «παίρνουν μπρος»
LIFESTYLE

Κουτσόπουλος γιος: Οι κουζίνες «παίρνουν μπρος»

Κουτσόπουλος γιος: «Πώς μας την έφερε έτσι βραδιάτικα ο μικρός»

Από νωρίς στις κουζίνες φαίνεται πως θέλει να βάλει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον γιο του, Κίμωνα, με τον ίδιο να κάνει δύο σχετικά ποστ. Ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της ηθοποιού Χρύσας Μιχαλοπούλου «κλείνει» σε λίγο καιρό τα δύο του χρόνια, με τον δημοφιλή σεφ πατέρα του να… βιάζεται να τον μυήσει στα «μυστικά» του επαγγέλματος. «Πώς μας την έφερε έτσι βραδιάτικα ο μικρός», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καταγράφοντας ένα υπό συναρμολόγηση έπιπλο, και έχοντας «ντύσει» το βίντεο με το τραγούδι «Ακούω την αγάπη», από το συγκρότημα «Τρύπες».

«Ακούω την αγάπη και δεν ακούω τις σκέψεις μου», λένε οι στίχοι του τραγουδιού, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αποκαλύπτει ότι επιδίδεται σε κατασκευές -συναρμολογήσεις. Δύο ώρες αργότερα, ο ίδιος επανήλθε στο Instagram με νέο story, αποκαλύπτοντας ότι είχε ολοκληρώσει τις σχετικές εργασίες, συναρμολογώντας μία μίνι κουζίνα, την οποία εφοδίασε στη συνέχεια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Με το εν λόγω clip ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καληνύχτισε και τους διαδικτυακούς του φίλους, με το τραγούδι «Εν κατακλείδι» του Παύλου Σιδηρόπουλου: «Και τώρα φίλοι μου είναι αργά, μια καληνύχτα στη μαμά, και λίγη στάχτη στα μαλλιά, καιρός να πούμε αντίο».

koutsopoulos-story__1_ koutsopoulos-story__2_

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι αναρτήσεις με τον γιο του, Κίμωνα

Σημειώνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μικρός Κίμωνας «πρωταγωνίστησε», με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε κάποια ανάρτηση του δημοφιλούς πατέρα του. Πριν από μερικές ημέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε με τον γιο του στη Σχοινούσα, με τους δύο τους να απολαμβάνουν βόλτες στα σοκάκια, ενώ οι δύο τους έχουν απολαύσει παρέα από ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι… μπύρες!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις