Μοράτα διαζύγιο: Χωρισμός “βόμβα” μετά από 7 χρόνια γάμου με την Καμπέλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοράτα διαζύγιο: Χωρισμός “βόμβα” μετά από 7 χρόνια γάμου με την Καμπέλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μοράτα διαζύγιο: Ο Ισπανός πρωταθλητής Ευρώπης και η σύντροφός του ανακοίνωσαν στα social media την απόφασή τους - Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά

13.08.2024 | 10:27

Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν η Αλίς Καμπέλο κι ο Άλβαρο Μοράτα, μετά από οκτώ χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι το οποίο γεννήθηκε το 2023. Η Αλίς, Ιταλίδα μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, ακολουθούσε τον Άλβαρο που έπαιζε για χρόνια στην Ισπανία και τώρα που ο παίκτης πήρε μεταγραφή στη Μίλαν χώρισαν.  Στην Ιταλία φούντωσαν τα σενάρια για 3ο πρόσωπο στη σχέση τους αλλά η Αλίς Καμπέλο το διεύψευσε. Τονίζουν ότι είχαν κόντρες και δεν ήθελαν να γίνει τοξική η σχέση τους. Ο Άλβαρο Μοράτα και η Αλίς Καμπέλο ήταν ζευγάρι τα 8 τελευταία χρόνια και παντρεύτηκαν το 2017. Η Καμπέλο δεν έχει σβήσει φωτογραφίες με τον Μοράτα από τα social media αλλά στο Instagram δεν γράφει πλέον Καμπέλο – Μοράτα αλλά μονάχα το επίθετό της.

Η ίδια, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media στην οποία αναφέρει: «Ο Άλβαρο κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε κι είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήραμε ποτέ στη ζωή μας. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα ή οποιαδήποτε έλλειψη σεβασμού κι από τους δυο μας. Μπορώ μόνο να πω ότι σε αυτά τα οκτώ χρόνια είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να με βάζει ως προτεραιότητα και να με φροντίζει και να με σέβεται κι ως εκ τούτου δεν μπορώ να επιτρέψω καμιά ψεύδη εικασία σχετικά με την απόφαση μας.

Δεν θέλω να νομίζετε ότι όσα έχετε δει στις φωτογραφίες μας που βάζαμε στα social media είναι ψέμα. Συνεχίζουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον όμως έρχεται η στιγμή όπου πολλές παρεξηγήσεις συσσωρεύονται και τα πράγματα σιγά-σιγά καταρρέουν. Υποσχεθήκαμε ο ένας τον άλλον να μη φτάσουμε ποτέ στο σημείο να είμαστε τοξικοί και να τελειώσουμε κάτι όμορφο με άσχημο τρόπο. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για όσα έχει κάνει για μένα, για το πώς με φρόντισε, για τον πατέρα και το σύζυγο που υπήρξε και του εύχομαι τα καλύτερα πάντα».

Σε νέα της ανάρτηση, η Αλίς Καμπέλο ευχαρίστησε τους followers της τα λόγια στήριξης που της έστειλαν.

Exit mobile version