Τεντόγλου Instagram: Το αστείο στιγμιότυπο με τη σύντροφό του και τον Εμμανουήλ Καραλή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεντόγλου Instagram: Το αστείο στιγμιότυπο με τη σύντροφό του και τον Εμμανουήλ Καραλή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Γκιώνη

13.08.2024 | 10:10

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού επέστρεψε ο Μίτλος Τεντόγλου έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης έγινε ο δεύτερος άνθρωπος, μετά τον θρυλικό Καρλ Λιούις, που διατήρησε τον τίτλο του στο άλμα εις μήκος σε δέυτερη Ολυμπιάδα. Ο Καρλ Λιούις είχε κερδίσει τέσσερις φορές σερί το αγώνισμα: από το 1984 έως το 1996. Ο αθλητής στο Παρίσι είχε δίπλα του τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και την σύντροφό του Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία είναι αθλητική δημοσιογράφος και καλύπτει όλους τους αγώνες τους στίβου. Η ίδια κατά διαστήματα αναρτά χιουμοριστικές φωτογραφίες με τον Μίλτο Τεντόγλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Γκιώνη

Έτσι και τώρα, κατά την επιστροφή τους, η Πηνελόπη Γκιώνη θέλησε να ανεβάσει ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, στο οποίο μέσα από τα γυαλιά του φαίνονται η ίδια και ο Μανώλης Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η Πηνελόπη Γκιώνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αθλητή, εμψυχώνοντάς τον και παράλληλα τον… τρολάρει στα social media για το ότι δεν είναι ποτέ 100% ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, παρά τα 16 μετάλλια που έχει λάβει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μάλιστα σε πρόσφατο στόρι της, έγραψε χιουμοριστικά για τον σύντροφό της: «Αυτή η νίκη δε σημαίνει τίποτα για μένα, ούτε στον εχθρό μου πρωινός τελικός» και συμπλήρωσε στη λεζαντα: «Αν τον έχετε δει σε έναν αγώνα να βγαίνει ικανοποιημένος, μου λέτε. Περιμένω…».

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στα στάδια, μεταξύ προπονήσεων και αγώνων, καθώς η νεαρή δημοσιογράφος καλύπτει τα αθλήματα του στίβου. Ετσι η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να έρθουν πιο κοντά ως ζευγάρι. Θυμίζουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου και η Πηνελόπη Γκιώνη έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ και φαίνονται πολύ ταιριαστοί.

Exit mobile version