Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους στην παραλία

LIFESTYLE

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η φωτογραφία με τα έξι παιδιά τους στην παραλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η πρώην Σταρ Ελλάς μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη

13.08.2024 | 09:36

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και καμαρώνουν για τα έξι παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μετά και την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στην οικογένειά του όπου ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να περάσουν όλοι μαζί στιγμές ηρεμίας. Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε κάποιες σχετικές δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους.

Στην μία φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιασμένο, ενώ στην δεύτερη είναι όλη η οικογένεια μαζί στην παραλία. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2009, ενώ ο θρησκευτικός έγινε δύο χρόνια αργότερα. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια κι έχουν αποκτήσει 6 παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα που είναι τριών ετών. Για τη σύζυγό του, ο Βασίλης Σπανούλης είχε πει σε δηλώσεις του: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».

Exit mobile version