Ζώδια σήμερα 13/8: Προβλέψεις για την Τρίτη

PLUS

Ζώδια σήμερα 13/8: Προβλέψεις για την Τρίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 13/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

13.08.2024 | 10:55

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η επιθυμία να λύσεις προβλήματα και να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου ή να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες σου είναι έντονη, αλλά η κοινωνική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να σου αποσπάσει σήμερα την προσοχή. Παρατήρησε τι μπορεί να σε ενοχλεί ώστε να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ενισχύσεις ευάλωτες πλευρές σου στο μέλλον. Οδεύουμε προς μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία στον 3ο οίκο σου και τα κίνητρα σου ενισχύονται. Μπορεί να γεμίσεις με υπέροχες ιδέες σήμερα και αύριο και φαίνεται να έχεις το θάρρος να πορευτείς μαζί τους!

Ταύρος

Μια όψη Ερμή – Πλούτωνα θα μπορούσε να προκαλέσει ανησυχίες πως χάνεις τον έλεγχο καταστάσεων ή ακόμη και μια θέση. Ωστόσο είναι καλύτερα να το χειριστείς κάνοντας μικρά βήματα για να ενισχύσεις περιοχές όπου αισθάνεσαι εκτεθειμένος ή ευάλωτος. Μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία πλησιάζει επίσης και είναι μια πολύ θετική, σίγουρη επιρροή. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παρακινημένος να βελτιώσεις τη ζωή σου ή να κάνεις κάτι θαρραλέο, πιθανότατα λόγω των ισχυρών συναισθημάτων για τα χρήματα, τα υπάρχοντα ή τις επιχειρήσεις σου.

Δίδυμοι

Σε σημεία σήμερα θα μπορούσες να νιώσεις ανήσυχος και με μια μάλλον δυσάρεστη διάθεση. Ωστόσο οι ακατάλληλες ενέργειες μιας πεμπτουσίας Ερμή – Πλούτωνα, μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις σε αδύναμους τομείς της ζωής σου, κάτι που λειτουργεί υπέρ σου. Επιπλέον μπορείς να αξιοποιήσεις την ευθυγράμμιση Άρη – Δία στο ζώδιο σου και να απολαύσεις μια δημιουργική ατμόσφαιρα. Με τον Άρη στο ζώδιο σου, προσεγγίζεις τον κόσμο πιο άμεσα και με τόλμη αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα αυτή τη βδομάδα, καθώς ο Άρης οδεύει προς μια σύνοδο με τον τυχερό Δία.

Καρκίνος

Με τον Ερμή να κατευθύνεται σε μια προκλητική πτυχή οι έμμεσες κινήσεις μπορούν να αποτύχουν. Η δυσαρέσκεια, η ζήλια και η καχυποψία είναι πιθανά προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις και μπορεί να είναι δύσκολο να τα δεις καθαρά προσωρινά. Ωστόσο μπορεί να κερδίσεις επιλύοντας μικρά προβλήματα. Στην πραγματικότητα, το να νιώθεις λίγο άβολα ή ευάλωτος μπορεί να σε παρακινήσει να ενισχύσεις τομείς της ζωής σου. Με μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία πολλά συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια σήμερα και αύριο.

Λέων

Θα μπορούσες να έχεις υπέροχα κίνητρα για να ασχοληθείς με ένα πρακτικό ή επαγγελματικό θέμα, αλλά οι ανησυχίες για μια σχέση μπορεί να σε βαρύνουν ή να σου αποσπάσουν την προσοχή. Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενικός, αλλά πρόσεξε να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα με βάση τις σημερινές αντιλήψεις σου. Αυτό που φαίνεται σήμερα μπορεί να διαψευστεί αύριο! Ευτυχώς οδεύουμε προς μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία που σε εμπνέει. Τα έντονα συναισθήματα και οι αναταραχές σήμερα και αύριο μπορούν να ενθαρρύνουν την επιθυμία να επιδιώξουμε ένα σκοπό, ένα στόχο ή ένα όνειρο.

Παρθένος

Μπορεί να θέλεις να είσαι πιο προσεκτικός απ’ ότι συνήθως με τις επικοινωνίες σου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, που κατευθύνεται σε μια άβολη γωνία με τον Πλούτωνα. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα με δραστηριότητες που σε ανακουφίζουν από το άγχος. Η αντίθεση μπορεί να είναι ενοχλητική, αλλά οι προσαρμογές που γίνονται τώρα είναι χρήσιμες. Επίσης, οδεύουμε προς μια ευθυγράμμιση μεταξύ του Άρη και του Δία. Αυτοί οι πλανήτες ενώνονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, πυροδοτώντας τις φιλοδοξίες σου!

Ζυγός

Με μια γωνία Ερμή – Πλούτωνα στον ορίζοντα μπορεί να αισθάνεσαι αναστατωμένος για ένα θέμα σχέσης. Προσπάθησε να εστιάσεις σε κάτι τόσο ευχάριστο όσο και παραγωγικό για να απομακρύνεις το μυαλό σου από τα αρνητικά μοτίβα σκέψης. Ευτυχώς μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία είναι επίσης στα σκαριά και είναι εξαιρετικά θετική. Αυτή η διέλευση ευνοεί το να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου και να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Τα επίπεδα ενέργειας αυξάνονται καθώς δημιουργούνται κίνητρα.

Σκορπιός

Με την όψη Ερμή – Πλούτωνα στα σκαριά, πρόσεξε να μην κάνεις πολλά για κάτι που δεν είναι και τόσο σημαντικό. Προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά και απέφυγε το να μένεις σε πράγματα που σου προκαλούν ένταση, χωρίς να τα αγνοήσεις, αλλά να κάνεις μικρά βήματα για να τα ξεπεράσεις. Ευτυχώς, σχηματίζεται επίσης μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία και είναι θετική. Μπορείς να μπεις σε δράση ή μπορεί να κάνεις μια σύνδεση που θα σε κάνει να προχωρήσεις. Μπορεί να εμπλακείς επίσης σε ένα προσωπικό θέμα ή ένα οικονομικό πρόβλημα.

Τοξότης

Σήμερα ίσως είναι καλύτερο το να προσέχεις τι λες και τι αποκαλύπτεις. Ακόμα κι αν αμφισβητείς τα κίνητρα των άλλων και υποψιάζεσαι μια κρυφή ατζέντα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ευτυχώς, οδεύουμε προς μια ευθυγράμμιση μεταξύ του ενεργητικού Άρη και του κυβερνήτη σου του Δία. Αυτές οι δυνάμεις πρόκειται να ενωθούν στον τομέα της συνεργασίας σου και μπορεί να είναι μια έκκληση για δράση. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να βρεις λύσεις σε προβλήματα ή σχέδια. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να σε παρακινεί και ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση, είναι μια στιγμή για να εξωτερικεύσεις πράγματα και να καθαρίσεις τον ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Πρόσεχε σήμερα τις παρεξηγήσεις ή μικρές εντάσεις. Κάτι θα μπορούσε να πάρει λάθος δρόμο με τον ανάδρομο Ερμή να κατευθύνεται προς μια δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα. Ωστόσο πλησιάζουμε προς μια πολύ δυναμική όψη, καθώς ο Άρης και ο Δίας πρόκειται να ευθυγραμμιστούν. Σήμερα και αύριο, το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο είναι ισχυρό και η εύρεση νέου νοήματος σε ένα έργο ή μια προσπάθεια ενισχύει το κίνητρο σου. Χρειάζεται να ασχοληθείς με τα δικά σου και να ορίσεις το δικό σου ρυθμό, ενώ μπορείς αναμφίβολα να βρεις εφευρετικούς τρόπους για να λύσεις παλιά προβλήματα.

Υδροχόος

Μια όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποιο μικρό πρόβλημα σε σημεία σήμερα. Παρακολούθησε την τάση σου να διαχειριστείς τα πάντα μόνος σου ή για φόβους ότι θα χάσεις την επιρροή σου. Αναζήτησε περισσότερη ενημέρωση, καθώς το να αποκτήσεις την αίσθηση ότι κάνεις βελτιώσεις μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία είναι επίσης στον ορίζοντα, βοηθώντας σε να απελευθερώσεις αρνητικά συναισθήματα όπως η αγανάκτηση. Μπορεί να θελήσεις να μάθεις ή να βιώσεις κάτι καινούριο.

Ιχθύες

Μια σύγκρουση ιδεών μπορεί να εμφανιστεί έντονα σε σημεία σήμερα ή μπορεί να μην είσαι σίγουρος για τα σχέδια ή τις προσδοκίες των άλλων για εσένα. Έχεις την τάση να περιμένεις το χειρότερο ή να πεις το λάθος πράγμα. Μπορεί να υπάρχουν προηγούμενα ή κρυφά ζητήματα που θα έρθουν σήμερα στην επιφάνεια. Ευτυχώς, πλησιάζουμε σε μια ευθυγράμμιση Άρη – Δία και η αξιοποίηση αυτών των ενεργειών είναι συναρπαστική και θετική, βοηθώντας σε να αφήσεις πίσω τις εντάσεις. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σε γεμίσει σε ότι έχει να κάνει με ένα σπίτι, την οικογένεια ή ένα προσωπικό θέμα.

Πηγή: Tlife
Ετικέτες
Exit mobile version