Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 14/8: Προβλέψεις για την Τετάρτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 14/8: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 14/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τον Άρη και το Δία να ενώνονται στον 3ο οίκο σου μια συζήτηση, πληροφορία ή νέο μπορεί να σου δώσει ώθηση να προχωρήσεις. Έχεις κίνητρο και ενθουσιασμό να μάθεις ή να μοιραστείς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάλεις την ενέργεια σου σε ένα επικοινωνιακό έργο ή προσωπική αναζήτηση. Οι συζητήσεις είναι θερμές, ενθαρρυντικές και υποστηρικτικές, ακόμα κι αν είναι λίγο δραματικές ή υπερβολικές. Ωστόσο απέφυγε το να επικοινωνείς κάτι πολύ γρήγορα ή να αναλαμβάνεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, καθώς αυτή η διέλευση είναι παρορμητικής φύσης και ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Ταύρος

Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Δία η επιθυμία για περισσότερη ασφάλεια και άνεση αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο. Θα μπορούσε να υπάρξει μια κατάσταση στην οποία νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τις αξίες σου. Οι ιδέες και τα σχέδια σου είναι μεγάλα σήμερα και μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ώθηση στις επιχειρήσεις ή σε ότι έχει να κάνει με χρήματα. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να επιδείξεις μερικά απ’ τα φυσικά σου ταλέντα ή να δείξεις περισσότερο συναίσθημα, ελπίδα και ενέργεια σε ένα ιδιαίτερο εγχείρημα.

Δίδυμοι

Με τον Άρη και το Δία να συναντιούνται στο ζώδιο σου σήμερα, συνεχίζει να είναι μια εξαιρετική στιγμή για το χάρισμα, την αίσθηση της επιχειρηματικότητας και την πρωτοβουλία σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πάθος για να κάνεις κάτι είτε ανεξάρτητα ή με το δικό σου ρυθμό και το να πάρεις το προβάδισμα έρχεται πιο φυσικά αυτή τη στιγμή. Έχεις την ώθηση να κάνεις το όραμα σου πραγματικότητα, αν και με τον Ερμή ανάδρομο δεν είναι ακόμα ο ιδανικός χρόνος για νέα ξεκινήματα. Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για ανταγωνισμό, είτε περιλαμβάνει αθλήματα, παιχνίδια ή επιχειρήσεις.

a close up of a person tying a pair of shoes

Καρκίνος

Με τη σημερινή σύνοδο ‘Άρη – Δία θέλεις να κάνεις βελτιώσεις. Νιώθεις μια ανησυχία προκειμένου να κάνεις κάτι και ο εσωτερικός σου κόσμος μπορεί να ζωντανέψει, ιδιαίτερα αν έρθουν στην επιφάνεια παλιά ζητήματα. Είναι μια στιγμή που μπορεί να βρεις την αποφασιστικότητα να αφήσεις κάτι πίσω σου ή να πάρεις μια οριστική απόφαση για ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Ρομαντικές σχέσεις, ιδιαίτερα κάτι που μπορεί ακόμα να μην έχεις μοιραστεί ακόμα μπορούν να ενεργοποιηθούν. Σίγουρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να συγκεντρώσεις ιδέες και να διαμορφώσεις ένα σχέδιο για ένα μελλοντικό έργο.

Λέων

Με τη σημερινή σύνοδο Δία – ‘Άρη θέλεις να μοιραστείς τις ιδέες και τα ιδανικά σου ή μπορεί να υπάρξουν εμπνευσμένες και παρακινητικές εμπειρίες με φίλους. Ζητήματα δέσμευσης μπορεί να προκύψουν σε μια σχέση, ανακατεύοντας τα νερά και σε ωθούν στη δράση. Η προσπάθεια σου να κάνεις κάτι να κινηθεί πιο γρήγορα είναι έντονη και ενώ τα συναισθήματα σου μπορεί να είναι κάπως ανώριμα ακόμα, μπορείς να τα διοχετεύσεις κάνοντας κάτι πραγματικά εποικοδομητικό. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική επιθυμία ή θάρρος να συνδεθείς με ένα φίλο ή μια ομάδα ή να αναλάβεις δράση σε κάτι που σου έχει ξεφύγει.

Παρθένος

Ο εσωτερικός σου επιχειρηματίας αναδύεται σήμερα με τον ενεργητικό Άρη ευθυγραμμισμένο με τον επεκτατικό Δία. Αυτή η σύνδεση συμβαίνει μόνο κάθε δυο χρόνια περίπου και αυτή τη φορά δίνει ενέργεια στον επαγγελματικό σου τομέα. Είναι καιρός για μεγαλύτερη αισιοδοξία και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο μεγάλες ιδέες απ’ ότι συνήθως. Παρόλο που είναι η ώρα για υψηλά σουτ, είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερβολή, καθώς το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα το καλύτερο. Ωστόσο με αυτό τον έλεγχο, είναι καιρός να αναγνωρίσεις το δικό σου θάρρος και την επιθυμία για βελτίωση.

woman in white dress holding white flower

Ζυγός

Η σημερινή λαμπρή σύνοδος Άρη- Δία συμβαίνει σε αρμονία με το ζώδιο σου και μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης. Το να εκνευριστείς για έννοιες, πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα και πεποιθήσεις μπορεί να αποτελέσει κίνητρο, ακόμα και συναρπαστικό. Μπορεί να απολαμβάνεις διαφορετικές δραστηριότητες ή καταστάσεις ή να νιώθεις έντονη την ανάγκη να ζήσεις κάτι ασυνήθιστο και αναζωογονητικό. Ο ανταγωνισμός ευνοείται. Επιδίωξε να χρησιμοποιήσεις την αυξημένη δημιουργική σου δύναμη με σύνεση αντί να μπεις στον πειρασμό να υπερβείς τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Η σημερινή σύνοδος Άρη – Δία είναι ενδυναμωτική και παρακινητική. Ένα ειδύλλιο ή μια φιλία θα μπορούσε να ανθίσει τώρα ή ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί. Ο ενθουσιασμός είναι υψηλός και νιώθεις αποφασιστικότητα που είναι πιθανό να σε οδηγήσει στο να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να θεραπεύσεις, να εξελιχθείς και να ξεπεράσεις παλιές πληγές ή περιορισμούς. Σίγουρα η επιθυμία σου να βελτιωθείς και να προχωρήσεις είναι ενθουσιώδης και μπορεί να σε παρακινήσει να ρίξεις περισσότερη ενέργεια σε μια αναζήτηση ή σχέση, να ακολουθήσεις την καρδιά σου ή να απαλλαγείς από μια δέσμευση του παρελθόντος.

Τοξότης

Με τη σημερινή ισχυρή σύνοδος Άρη – Δία αναγνωρίζεις ότι η ανάπτυξη προέρχεται από την αντιμετώπιση θεμάτων. Κάποιος μπορεί κάλλιστα να σε παρακινήσει να ακολουθήσεις ένα μακροχρόνιο όνειρο ή να αναλάβεις τη ζωή σου ή να συνεργαστείς για να κάνεις κάτι σημαντικό. Μια σχέση μπορεί να είναι καταλύτης για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, μπορεί να οδηγήσουν στην ανακάλυψη ότι η αυτονομία ή η δραστηριότητα είναι εξαιρετικά για σένα και τις σχέσεις σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου ενισχύοντας περαιτέρω τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου.

woman in white sleeveless dress raising her right hand

Αιγόκερως

Έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι νέο, συναρπαστικό, διαφορετικό ή προκλητικό, ειδικά με ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις ή την υγεία σου. Αυτό το κίνητρο προέρχεται από την ευθυγράμμιση του Άρη και του Δία στον 6ο οίκο σου. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα ελευθερίας που μπορούν να ταράξουν τα νερά. Δεν είσαι ικανοποιημένος με τις συνηθισμένες ή βαρετές ασχολίες! Το να φέρεις περισσότερη ενέργεια ή πάθος στην καθημερινότητα σου φαίνεται προτεραιότητα ή αναγκαιότητα σήμερα.

Υδροχόος

Η έντονη επιθυμία να χαρείς ή να διασκεδάσεις μπορεί να εμφανιστεί σήμερα, καθώς ο Άρης και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ευτυχίας σου. Τα έντονα συναισθήματα, οι αντιδράσεις και οι απόψεις τείνουν να σε ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση, καθώς η επιθυμία να αναλάβεις δράση είναι τώρα έντονη. Μπορεί να είσαι εξαιρετικά ενθουσιώδης για ένα ειδικό έργο, χόμπι, εγχείρημα ή σχέση. Τα υπολογισμένα ρίσκα μπορούν τώρα να αποδώσουν. Δες εάν αυτό στο οποίο ρίχνεις την ενέργεια σου σε εξυπηρετήσει πραγματικά, καθώς υπάρχει κάποια τάση να το παρακάνεις.

Ιχθύες

Καθώς ο Άρης και ο Δίας συναντιούνται στον ηλιακό σου χάρτη σήμερα, τα δυνατά συναισθήματα μπορούν να σε ωθήσουν σε συναρπαστικά σχέδια ή δραστηριότητες. Η βελτίωση και η ανάπτυξη είναι οι πιο σημαντικές προτεραιότητες για σένα αυτή τη στιγμή. Είσαι θαρραλέος, πιο αποφασιστικός και με κίνητρο, κάτι που μπορεί κάλλιστα να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα σημαντικό συναισθηματικό εμπόδιο. Μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση που περιλαμβάνει την υπεράσπιση των ανθρώπων που αγαπάς. Είναι σίγουρα μια διέλευση που σε ωθεί να είσαι γενναίος με την έκφραση της αγάπης σου για τους άλλους.

Πηγή: Tlife 
woman in black bikini lying on white wall
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις