Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου σύντροφος: “Χρόνια πολλά αγάπη μου”
LIFESTYLE

Καινούργιου σύντροφος: “Χρόνια πολλά αγάπη μου”

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής έχει τη γιορτή του και την περνούν μαζί στην Πάρο

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, η παρουσιάστρια ανέβασε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, μια φωτογραφία τους από το ταξίδι που έκαναν λίγο καιρό πριν, στο Παρίσι. «Χρόνια πολλά αγάπη μου» ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον επιχειρηματία στα αγγλικά.

katken

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media

Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στα social media. Μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας σε φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγες μέρες ο επιχειρηματίας, η Κατερίνα Καινούργιου, ανέβασε σε story στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους, από την Πάρο, όπου βρίσκονται για διακοπές. Με τα μάτια κλειστά, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην αγκαλιά του επιχειρηματία, ενώ κάποιος που κάθεται απέναντί τους, τους απαθανατίζει με την κάμερα του κινητού του.

kainoyrgiou_styntrofos

«Μαζί σου είναι αλλιώς» του έγραψε

Μετά από τα ταξίδια που πραγματοποίησε το ζευγάρι τις προηγούμενες μέρες, στην Αίγινα, την Πάρο και το Παρίσι, ο επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την πόλη του Φωτός. Με αφορμή τη δημοσίευσή του, η παρουσιάστρια του σχολίασε στα αγγλικά: «Μαζί σου είναι διαφορετικά» προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά σε emoji.

syntrofoskainoyrgioy kainoyrgiou333
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις