Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 15/8: Προβλέψεις για την Πέμπτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 15/8: Προβλέψεις για την Πέμπτη

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Κριός

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι εδώ, Κριέ μου και το σύμπαν συνωμοτεί για να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά! Σήμερα Πέμπτη, ο Ερμής μεταβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα που λειτουργεί υπέρ σου, αυξάνοντας τη θετική σου σκέψη και τη δημιουργικότητα. Έφτασε η κατάλληλη στιγμή να ξανα-καταπιαστείς με εκείνο το χόμπι που σε ανέβαζε τόσο, αλλά δεν προλάβαινες λόγω φόρτου εργασίας! Το καλύτερο προκύπτει από το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου με το Χείρωνα που σε βοηθά να ξεπεράσεις κάτι που σε πλήγωνε και να προχωρήσεις δυναμικά. Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, σίγουρα από σήμερα και πέρα αρχίζεις κι επικεντρώνεσαι περισσότερο στον τομέα αυτό και το να κάνεις μία γνωριμία ή να αναθερμάνεις τη φλόγα της σχέσης σου είναι κάτι που αναμένεται να επιτύχεις αβίαστα! Μπορεί να είναι αργία σήμερα, αλλά η ψυχή σου δε σταματά να ενθουσιάζεται με τόσες σκέψεις που κάνεις για το πώς θα ανέλθεις επαγγελματικά, πώς θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και φυσικά πώς θα υλοποιήσεις αυτή την ιδέα που θα σου βγάλει χρήματα!

Ταύρος 

Ταύρε, με τέτοιο Δεκαπενταύγουστο, σίγουρα θα χαλαρώσεις λιγάκι! Η Πέμπτη με την μετάβαση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να θέλεις να χαλαρώσεις, ενώ αν διαμένεις κάπου μακριά από εκεί που κατάγεσαι, είναι αρκετά πιθανό από σήμερα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι να κάνεις μία επίσκεψη στην παλιά σου γειτονιά. Οι συγγενείς και όσοι αγαπάς παίζουν πρωταρχικό ρόλο και μάλιστα η ευεργετική όψη μεταξύ του Ήλιου με το Χείρωνα υποδηλώνει πως θα βγάλετε τα εσώψυχά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα που θέλεις να βγάλεις ένα βάρος από μέσα σου και να πεις όλα όσα αισθάνεσαι, αρνητικά και θετικά. Η αισθηματική σου ζωή γεμίζει συναίσθημα, αλλά και… δράμα!Στα επαγγελματικά χρειάζεσαι σίγουρα ένα διάλειμμα. Η ψυχή και το σώμα σου πια, έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παραδίδεις όλα. Θα επιστρέψεις δριμύτερος.

woman wearing blue denim jacket

Δίδυμος

Σήμερα, Δεκαπενταύγουστος, φίλε μου Δίδυμε και η μετάβαση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα αποκαλύπτει πως σταματάς να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και λίγο – λίγο ανακτάς τη χαμένη εξωστρέφειά σου. Μιλάς με τους άλλους με έναν πιο εντυπωσιακό τρόπο, μην ξεχνάς, βέβαια, ότι οι παρεξηγήσεις είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν! Το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα δείχνει πως η καλύτερη παρηγοριά θα προκύψει από ένα φιλαράκι σου.Το να εξελιχθεί μία φιλία σε ένα φλερτ δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα στην ημέρα. Η ερωτική σου ζωή μέσα από κάποια μικρά καβγαδάκια ή έντονους διαλόγους, σίγουρα αποκτά το ενδιαφέρον της.Είναι καλή ιδέα να στραφείς στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο για υποστήριξη, καθώς και να αναζητήσεις κάποιες συνεργασίες ή να συζητήσεις για το πώς θα έμοιαζε το ιδανικό επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Δεκαπενταύγουστος είναι εδώ πια και η μετάβαση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε κάνει λίγο μετρημένο στις οικονομικές συναλλαγές σου. Η επαναξιολόγηση κάποιων προσωπικών ιδανικών σου είναι αρκετά πιθανή, ενώ η διεκδίκηση χρημάτων ή πραγμάτων που σου χρωστούν είναι κομμάτι της ημέρας. Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Χείρωνα, σήμερα Πέμπτη, μπορείς να τα καταφέρεις. Παράλληλα, πέρα από τα υλικά αγαθά φροντίζεις και την ψυχολογία σου και είναι ευκαιρία μέσα από την εργασία να ανακαλύψεις ένα ψυχολογικό μοτίβο σου.Στα αισθηματικά τα πράγματα κυλούν ήρεμα χωρίς σοβαρές εξελίξεις, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Δώσε λίγη βαρύτητα στον τρόπο που μιλάς με τους άλλους, όμως, αφού τα ερωτικά καβγαδάκια είναι παρόντα.Αν το αφεντικό σου έταζε αύξηση στη δουλειά και μέχρι σήμερα δεν ξανα-έθιξε το θέμα, τότε είναι προτιμότερο να συζητήσεις και πάλι το οικονομικό ζήτημα στα επαγγελματικά σου. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα που είναι Δεκαπενταύγουστος ο Ερμής μεταβαίνει στο δικό σου ζώδιο. Παίρνεις πια τον πρωταγωνιστικό ρόλο κι εκφράζεσαι όπως αγαπάς. Αφέσου στη ροή της ημέρας, εκφράσου ελεύθερα και άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί, κάνοντας ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και αναζωογόνησης. Είναι η στιγμή να λάμψεις και να δείξεις τον κόσμο το πραγματικό σου μεγαλείο. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο ζωηρή και δυναμική, γεμάτη από αυτοπεποίθηση και χάρη, όσο το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα προσθέτει μια βαθιά θεραπευτική νότα στη μέρα σου. Τα λόγια σου έχουν τη δύναμη να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν τους άλλους, καθιστώντας αυτήν την ημέρα ιδανική για να εκφραστείς και να δείξεις τον αληθινό σου εαυτό και να ενδυναμώσεις την αισθηματική σου ζωή. Σήμερα ανακαλύπτεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μέσα από την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργική δραστηριότητα. Δείχνεις τις μοναδικές σου ικανότητες και ταλέντα με αυτοπεποίθηση και αφήνεις το αποτύπωμά σου στον κόσμο γύρω σου.

woman in white near calm body of water

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο Δεκαπενταύγουστος φέρνει μια ενέργεια γεμάτη από εσωτερική αναζήτηση και πνευματική ανανέωση, με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Λέοντα. Αναπτύσσεται μια έντονη επιθυμία να στραφείς προς τα μέσα, να βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο και να εξερευνήσεις τα μυστικά της ψυχής σου. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα, σήμερα Πέμπτη, σου δίνει την ευκαιρία να βρεις θεραπεία και ανακούφιση μέσα από την πνευματική αναζήτηση και την ανώτερη γνώση. Εξερευνάς τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού σου και να ανακαλύψεις κρυμμένα ταλέντα και δυνάμεις. Ασχολείσαι με την ενδοσκόπηση, φωτίζοντας τις πιο κρυφές γωνιές του μυαλού σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τις πιο βαθιές σου σκέψεις και συναισθήματα. Αυτή η διαδικασία δεν είναι απλή κι εύκολη, αλλά σίγουρα θα γίνει οδηγός στα αισθηματικά σου. Αφήνεις πίσω τις ανησυχίες της καθημερινότητας και εστιάζεις στην ψυχή σου κι αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σένα. Εμβαθύνεις στον εαυτό σου και να ανακαλύπτεις την επαγγελματική σου δύναμη και ισορροπία.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Δεκαπενταύγουστος προμηνύεται συναρπαστικός και γεμάτος ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις. Η Πέμπτη, λοιπόν, με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Λέοντα, εστιάζεις την προσοχή σου στις κοινωνικές σου σχέσεις και τις ομάδες που ανήκεις. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο ζωηρή και χαρισματική, εκφράζοντας τις απόψεις σου και συμμετάσχοντας σε συλλογικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σου χαρίζει σοφία και την ικανότητα να απελευθερωθείς από ταμπού μέσα από τις σχέσεις και τη συνεργασία σου με άλλους.Η ενέργειά σου είναι μαγνητική και οι άλλοι θα έλκονται από την ευφυΐα και τη γοητεία σου. Οι επαφές που κάνεις είναι ικανές να σου δωρίσουν μοναδικές εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή. Η όψη της ημέρας σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να λάμψεις στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα να γιατρέψεις παλιές επαγγελματικές πληγές και να βρεις νέα ισορροπία.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Δεκαπενταύγουστος με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Λέοντα, στρέφει την προσοχή σου στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Σήμερα Πέμπτη οι επικοινωνιακές σου ικανότητες ενισχύονται, και αυτή η μέρα είναι ιδανική για να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με πάθος και αποφασιστικότητα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε ωθεί να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να ισορροπήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Διαθέτεις την αυτοπεποίθηση και την ευφράδεια να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι στα ερωτικά σου με δυναμισμό. Σήμερα ευνοείται η πνευματική αναζήτηση και η προσωπική ανάπτυξη και όχι τόσο οι νέες ερωτικές εξελίξεις. Η φωνή σου έχει βαρύτητα και ηγείται, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των άλλων στον επαγγελματικό σου κλάδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κάνεις παρουσιάσεις και να δείξεις στους άλλους την αξία σου και την ικανότητά σου να ηγείσαι.

a woman in a black dress standing in a forest

Τοξότης

Ο Δεκαπενταύγουστος έφτασε, αγαπητέ Τοξότη, με έναν αέρα ανανέωσης με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Λέοντα. Το να σκεφτείς να επιστρέψεις στα θρανία και να μάθεις κάτι που αγαπάς είναι αρκετά πιθανό. Θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να εξερευνήσεις νέες φιλοσοφικές ιδέες. Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Χείρωνα σου χαρίζει τη δυνατότητα να βρεις έναν έρωτα που δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους και να αλλάξει ριζικά τον ψυχισμό σου προς το καλύτερο. Η ικανότητά σου να ακούς και να κατανοείς τους άλλους, σε βοηθά να δημιουργήσεις πιο υγιείς και ουσιαστικές αισθηματικές σχέσεις. Η ανάγκη σου να ‘θεραπεύσεις’ την καρδιά σου σε κινητοποιεί να δώσεις και να διεκδικήσεις την αγάπη. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο δημιουργική, επιτρέποντάς σου να μοιραστείς τις γνώσεις σου στα επαγγελματικά με ενθουσιασμό και σιγουριά. Αν εργάζεσαι μόνος σου, σκέφτεσαι μήπως κάνεις μία επιχειρηματική επέκταση.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα, ο Δεκαπενταύγουστος σε υποστηρίζει ώστε να ανακαλύψεις τις φοβίες σου και να τις αποχωριστείς. Με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Λέοντα, νιώθεις μια έντονη επιθυμία να εξερευνήσεις τα πιο κρυφά μονοπάτια της ψυχής σου και να αναλύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες και ανησυχίες σου. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο εσωτερική και ουσιαστική, επιτρέποντάς σου να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα την Πέμπτη, σου προσφέρει μέσα από έντονους διαλόγους να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Επιφέρεις ισορροπία στις σχέσεις σου, κατανοώντας ενστικτωδώς πλέον τους άλλους και δουλεύεις πάνω σε παλιές πληγές, δημιουργώντας μια πιο αρμονική και ισορροπημένη καθημερινότητα κι ερωτική ζωή. Έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσεις τα κρυφά σου ταλέντα και να δουλέψεις πάνω στις προσωπικές σου αναζητήσεις, είτε μέσα από τη γραφή είτε τον προφορικό λόγο. Μέσα από αυτό ενισχύεις τα οικονομικά σου.

a woman with long hair

Υδροχόος

Ο Δεκαπενταύγουστος, αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Λέοντα, ρίχνει φως στον τομέα των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο ζωντανή και εκφραστική, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνεννοηθείς βαθύτερα με τους ανθρώπους γύρω σου. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα προσθέτει μια θεραπευτική νότα στη μέρα σου, βρίσκοντας χαρά και έμπνευση μέσα από ασχολίες που σου προσφέρουν χαρά.Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, και πλέον μπορείς να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς στην ερωτική σου ζωή. Καλλιεργείς πιο ισχυρή συναισθηματική νοημοσύνη και αυτό καθρεπτίζεσαι από τον τρόπο που αντιδράς στα λεγόμενα των άλλων.Στα επαγγελματικά αναμένεται να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να εκφράσεις την αληθινή σου φύση. Συνδυάζεις τα ενδιαφέροντά σου με την εργασία σου και δίνεις υποσχέσεις που είναι σε θέση να κρατήσεις.

Ιχθύς 

Πέμπτη και Δεκαπενταύγουστος, σήμερα, Ιχθύ, με τον Ερμή να μπαίνει στον Λέοντα. Η καθημερινότητά σου και τα ζωάκια σου είναι κάτι που σε απασχολεί ενεργά. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο στοχευμένη στη λεπτομέρεια, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τα σχέδιά σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να οργανώσεις τη ρουτίνα σου, να βελτιώσεις τις συνήθειές σου και να ασχοληθείς με την ευεξία σου και το κατοικίδιό σου. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα σε κινητοποιεί να ξεπεράσεις και κάποιες φοβίες σου. Τα ερωτικά σου διακρίνονται από χαλαρότητα κι έλλειψη απότομων μεταβολών στην κατάστασή σου. Απαιτείται να εξισορροπήσεις το πρόγραμμά σου αν έχεις ταίρι, αφού θα το παραμερίσεις, μένοντας απορροφημένος από άλλα πράγματα. Μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Άφησε την εσωτερική σου σοφία να σε καθοδηγήσει προς την επαγγελματική ευημερία.

Πηγή: www.oroskopos.gr
selective focus photography of woman
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις