Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δήμαρχος Χανίων γάμος: Παντρεύτηκε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Χανίων γάμος: Παντρεύτηκε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Καλεσμένοι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και η Άννα Μπενιουδάκη. Σύμφωνα με το zarpanews, το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στους τάφους των Βενιζέλων, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» στο χαρμόσυνο γεγονός.

Το ζευγάρι με τον κουμπάρο, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη

Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ καλεσμένοι είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι βουλευτές Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, Σέβη Βολουδάκη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, o αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, καθώς και δήμαρχοι, φορείς, συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον πρώην δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη Η Ντόρα Μπακογιάννη χαιρετά τον γαμπρό Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, και τον γιο τους, Κωνσταντίνο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις