Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός πάει στα καμένα δέκα μέρες μετά την πρωτοφανή καταστροφή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός πάει στα καμένα δέκα μέρες μετά την πρωτοφανή καταστροφή

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Την απόφαση του πρωθυπουργού να επισκεφτεί πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής την επόμενη Τρίτη στηλιτεύει ο Στέφανος Κασσελάκης. Παράλληλα, επαναλαμβάνει την πρόταση που έκανε χθες στον κ. Μητσοτάκη, να πάνε μαζί και να τον ξεναγήσει εκείνος στα «κανονικά καμένα».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να πάει στα καμένα. Όχι τώρα, την επόμενη Τρίτη. Δέκα μέρες μετά την πρωτοφανή καταστροφή. Να προλάβει η προπαγάνδα να βρει λίγο πράσινο που απέμεινε για να τον βάλει μπροστά να κάνει δήλωση. Να προλάβει η προπαγάνδα να μαζέψει μερικά μέλη της ΝΔ που θα παραστήσουν τους ικανοποιημένους πολίτες. Να μας πει για τους ‘λίγους’ πληγέντες ενώ έχει πληγωθεί ολόκληρος ο λαός μας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επαναλαμβάνω την επίσημη πρόταση που του έκανα χθες: Πάμε μαζί. Ήμουν επί 4 ημέρες εκεί. Μπορώ να τον ξεναγήσω στα κανονικά καμένα, να συναντήσουμε κανονικούς ανθρώπους, μπας και αποκτήσει κανονική συναίσθηση της ευθύνης μπροστά στο μέγεθος της τραγωδίας».

Ο κ. Κασσελάκης σημειώνει επιπλέον ότι «το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών ζητεί από τον Πρωθυπουργό την αποπομπή του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κικίλια» και πως «στην ανακοίνωσή τους, οι πλέον αρμόδιοι άνθρωποι για τις πυρκαγιές περιγράφουν το μέγεθος της ευθύνης του κ. Κικίλια». «Όμως πώς ο Νέρωνας 1 να διώξει τον Νέρωνα 2;», σχολιάζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις