Κασσελάκης στο CNN για τη φωτιά στην Αττική: Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης στο CNN για τη φωτιά στην Αττική: Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

. Στο πλαίσιο οδοιπορικού του αμερικανικού ειδησεογραφικό δικτύου στα καμένα της Αττικής, η δημοσιογράφος μίλησε με τον Στέφανο Κασσελάκη

16.08.2024 | 07:50

Δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη φιλοξένησε το οδοιπορικό του CNN για την καταστροφική φωτιά στην Αττική, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει πως δεν πρόκειται για μια απλή πολιτική αντιπαράθεση. Στο πλαίσιο οδοιπορικού του αμερικανικού ειδησεογραφικό δικτύου στα καμένα της Αττικής, η δημοσιογράφος μίλησε με τον Στέφανο Κασσελάκη, μπροστά από το κτίριο που βρέθηκε απανθρακωμένη η 65χρονη εργαζόμενη γυναίκα. Η ανταποκρίτρια του CNN ανέφερε το πόσο δύσκολο είναι να αναπνεύσεις, υπογραμμίζοντας ότι έχει δει τόσους πολλούς ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους από τη φωτιά».

«Πιστεύετε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια απλή πολιτική αντιπαράθεση; Θα μπορούσε να βρίσκεται η μητέρα κάποιου εδώ μέσα. Είμαστε στην Αθήνα, τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε αυτή την πόλη. Θα μπορούσε να είναι ο γονιός του οποιουδήποτε εδώ μέσα» δήλωσε στο CNN ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  «Δεν πρόκειται για μια περίπτωση που η κυβέρνηση διαχειρίζεται μια κατάσταση ιδανικά κι εγώ ήρθα εδώ για να κάνω μια φθηνή πολιτική αντιπαράθεση προκειμένου να κερδίσω πόντους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με γεγονότα. Πέρυσι είχαμε τη μεγαλύτερη πυρκαγιά των τελευταίων δεκαετιών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, βόρεια στην περιοχή του Έβρου. Γιατί; Γιατί συμβαίνει αυτό κάθε χρόνο»;» κατέληξε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Exit mobile version