WOLFS ταινία: Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ επισφράγισαν τη φιλία τους με μια κοινή φωτογράφιση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

WOLFS ταινία: Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ επισφράγισαν τη φιλία τους με μια κοινή φωτογράφιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Στο GQ

16.08.2024 | 14:00

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ είναι κολλητοί και δεν το κρύβουν. Η φιλία τους κρατά 30 χρονιά ενώ στον κινηματογράφο επανενώνονται μετά από 16 χρόνια σε μια κωμωδία δράσης. Δύο από τους αντικειμενικά πιο γοητευτικούς και διάσημους άντρες του Χόλιγουντ θα βρεθούν ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο, στην ταινία «Wolfs». Mε αφορμή το κοινό τους επαγγελματικό βήμα, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του GQ Σεπτεμβρίου, ενώ μίλησαν για τη φιλία τους, για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους αλλά και το πώς νιώθουν που μεγαλώνουν.

Στην βίλα του Μπραντ Πιτ έγινε η φωτογράφιση

Η φωτογράφιση έγινε από τον φωτογράφο Sølve Sundsbø, στο Miraval, την εντυπωσιακή βίλα του Μπραντ Πιτ στην Γαλλία, που είχε αγοραστεί από τον ίδιο και την Αντζελίνα Τζολί το 2011. Αν και το 2021 η Τζολί πούλησε το μερίδιό της, η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε έντονη δικαστική διαμάχη. Ο Κλούνεϊ διαθέτει επίσης ένα σπίτι κοντά στην περιοχή, το οποίο αγόρασε πριν από τρία χρόνια. Τα μαλλιά των δύο ηθοποιών επιμελήθηκε ο Έλληνας κομμωτής που κάνει καριέρα στην Αμερική, Δημήτρης Γιαννέτος, ενώ τα outfits που επιλέχθηκαν για την φωτογράφηση ήταν Tom Ford. Η φωτογράφιση για το GQ αποτυπώνει την αστείρευτη χημεία μεταξύ τους, με τις λήψεις να καταγράφουν στιγμές αληθινού αυθορμητισμού και φιλικής διάθεσης. Καθώς οι δυο τους γλεντούν και γελούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναδεικνύουν τη φυσική τους άνεση και το χιούμορ, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στις προσωπικές τους στιγμές πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Μπραντ Πιτ ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι προσπαθεί να δουλεύει λιγότερο, δηλώνει τώρα ότι, εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια πορεία. «Αισθάνομαι το ίδιο. Προσπαθώ να απολαμβάνω τους ανθρώπους που αγαπώ γύρω μου και να ζω. Δεν ξέρω πώς να μην ακουστεί cliché, αλλά ο αέρας είναι φρέσκος και το γρασίδι είναι πράσινο και έχω γίνει λίγο σαν αυτόν τον τύπο».

Η νέα ταινία

Η νέα κωμωδία δράσης έχει θέμα μια αποτυχημένη δολοφονία και ακούει στο όνομα «Wolfs. Ένας συνδυασμός που έκανε το 2008 το «Burn After Reading» να αποφέρει πολλά λεφτά στους αδελφούς Coen και το franchise Ocean’s να πουλάει σαν μάρκες σε καζίνο του Vegas. Σύμφωνα με το επίσημο τρέιλερ, η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι γερασμένων «fixers» -σκεφτείτε τον Harvey Keitel στο Pulp Fiction, τύπους που καθαρίζουν σκηνές δολοφονιών και κάνουν άλλες τέτοιες βρώμικες δουλειές- που αναγκάζονται απρόθυμα να συνεργαστούν μετά από μια συναυλία που πάει στραβά.

Exit mobile version