Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

17

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Κέας: Στηρίζει και συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Αττικής που έχουν ανάγκη
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Κέας: Στηρίζει και συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Αττικής που έχουν ανάγκη

Η ανακοίνωση

Ο Δήμος Κέας στηρίζει και συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης, απορρυπαντικά ρούχων, σαμπουάν και αφρόλουτρα, φυσιολογικά δάκρυα, νερά για τους κατοίκους της Αττικής που έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση:

Τις μέρες αυτές που αρκετοί κάτοικοι της Αττικής έχουν πληγεί από την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα στις προσπάθειες του Δήμου Μαραθώνα για τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Ο Δήμος τους έχει τεθεί σε πλήρη κινητοποίηση (Red Code), ενεργοποιώντας και αναπτύσσοντας το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό και τα αντίστοιχα προς τις ανάγκες, υλικά και μέσα, ενώ δρομολογούνται δράσεις βραχείας αποκατάστασης, αρωγής και υποστήριξης για τη μετρίαση των επιπτώσεων της καταστροφής. Για να τους στηρίξουμε συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης, απορρυπαντικά ρούχων, σαμπουάν και αφρόλουτρα, φυσιολογικά δάκρυα, νερά. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην Κορησσία, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κέας, ώρες 9.00 – 14.00, έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα παραδοθούν στο Δήμο Μαραθώνα ώστε να διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις