Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

17

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Χανιά 3 νεκροί: Νέα ασύλληπτη τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Χανιά 3 νεκροί: Νέα ασύλληπτη τραγωδία

Η σύγκρουση έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Τροχαίο σημειώθηκε στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης το πρωί του Σαββάτου 17 Αυγούστου στα Χανιά. Ενα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τουριστικό βαν στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά. Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ τέσσερα άτομα, όλοι Έλληνες και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

troxaio-6

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Δύο ακόμα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων σοβαρά τραυματισμένα, ωστόσο ο ένας εκ των δύο άφησε την τελευταία του πνοή εκεί. Μια νεαρή κοπέλα που ήταν η τέταρτη επιβάτιδα έχει τραυματιστεί επίσης πολύ σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή της.

troxaio-5

Στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα, τα οποία δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά φέρουν εκδορές. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο σημείο μετέβη δύναμη της πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό επιβαινόντων καθώς και αστυνομικοί που ρυθμίζουν την κυκλοφορία και ερευνούν τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος.

troxaio-3 troxaio-2 troxaio-1

Οδηγούσε μεθυσμένος και ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό δύο ατόμων – Γιατί δήλωσε ψευδή στοιχεία στην αστυνομία

Αντιμέτωπα με την ελληνική δικαιοσύνη βρίσκονται δύο νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 22 ετών, καθώς, μετά από εμπλοκή τους σε τροχαίο ατύχημα, έδωσαν ψευδή κατάθεση για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό τους. Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ένας άντρας και μία γυναίκα, 20 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην περιοχή της Τούμπας, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός 64χρονου και του ανήλικου γιού του που επέβαιναν σε δεύτερο όχημα. Αρχικά οι συλληφθέντες κατέθεσαν ψευδή στοιχεία, και συγκεκριμένα ότι η 22χρονη οδηγούσε το όχημα, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούσε ο 20χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις