Χαμένη βέρα: Μια συγκινητική ιστορία από το Κεντάκι

ΚΟΣΜΟΣ

Χαμένη βέρα: Μια συγκινητική ιστορία από το Κεντάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βίντεο: Βρήκε τη βέρα που έχασε ο σύζυγός της 61 χρόνια πριν, κοντά σε δέντρο που φύτεψαν μετά τον γάμο τους

17.08.2024 | 08:08

Μια γυναίκα από το Κεντάκι βρήκε τη βέρα του συζύγου της 61 χρόνια αφότου εκείνος την έχασε. Όταν η Μπάρμπαρα Γκρέγκορι παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, τον Γκλεν, το 1963, το ζευγάρι φύτεψε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι τους στην πολιτεία Bluegrass, για να γιορτάσουν το μέλλον τους μαζί. Ωστόσο, δύο μήνες μετά τον γάμο τους ο Γκλεν έχασε τη βέρα του, σύμφωνα με το WLKY στο Λούισβιλ. «Αμέσως αρχίσαμε να ψάχνουμε και δεν τη βρήκαμε ποτέ», είπε η Μπάρμπαρα. Αλλά το δέντρο άκμασε και έγινε ένα πανύψηλο μνημείο της αγάπης τους. «Με τα χρόνια, καθώς αυτό το δέντρο μεγάλωνε, ο γάμος μας μεγάλωνε», είπε η Μπάρμπαρα.

Εφηβος πιλότος θα πετάξει και στις 7 ηπείρους για να συγκεντρώσει χρήματα για τον παιδικό καρκίνο
Ανατριχιαστικό βίντεο: Παιδόφιλος σέρνει σε σακούλα 12χρονη για να την κάνει σκλάβα του σεξ στη Βραζιλία
Πώς τα κινητά μπορούν να ειδοποιούν για σεισμούς πριν αυτοί εκδηλωθούν

«Συνέχισε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει». Τα χρόνια πέρασαν και ο Γκλεν πέθανε από καρκίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τα 80ά γενέθλιά του. Η οικογένεια τον έθαψε στο αγρόκτημα που είχαν για 50 χρόνια και η Μπάρμπαρα προσέλαβε μια εταιρεία για να στήσει μια ταφόπλακα στον τάφο του. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένας εργάτης παρατήρησε μια λάμψη να ξεπροβάλλει από το χώμα. Άρχισε να σκάβει και βρήκε τελικά τη βέρα του Γκλεν κοντά στο δέντρο που είχε φυτέψει ο ίδιος και η γυναίκα του. «Οι πιθανότητες είναι μία στο εκατομμύριο» είπε ο εργάτης, και τόνισε ότι ήταν σαν να ψάχνει κανείς βελόνα στα άχυρα.

Σήμερα, η Γκρέγκορι δηλώνει χαρούμενη που έχει ξανά στα χέρια της τη βέρα του αγαπημένου της. Αλλά λείπει ακόμα ένα άλλο δαχτυλίδι, καθώς ο σύζυγός της είχε χάσει δύο διαφορετικά δαχτυλίδια κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που πέρασαν μαζί. Αφού πέθανε, αποφάσισε να κρατήσει την τρίτη βέρα του. «Είναι εδώ μέσα, την κράτησα, δεν την έστειλα μαζί του», είπε γελώντας. «Σκέφτηκα ότι μπορεί να τη χάσει στο δρόμο του προς τον παράδεισο».

Ετικέτες
Exit mobile version