Ζώδια και μοναξιά: Αυτοί που προτιμούν να είναι single

PLUS

Ζώδια και μοναξιά: Αυτοί που προτιμούν να είναι single

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, η τάση τους προς το να είναι single μπορεί να έχει να κάνει με το ζώδιό τους

17.08.2024 | 11:33

Είτε επειδή προτιμούν έναν ελεύθερο τρόπο ζωής, είτε επειδή δεν μπορούν ποτέ να βρουν έναν σύντροφο που ανταποκρίνεται στα θέλω τους, μερικά ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν singles, σε αντίθεση με κάποια άλλα. Αυτά τα «μοναχικά» ζώδια μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοινωνικά, να διασκεδάζουν με τους φίλους τους και να κάνουν προσπάθειες για να βρουν το ταίρι τους, ωστόσο καμία σχέση τους δεν «στεριώνει» με αποτέλεσμα να μένουν singles. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, όπως αναφέρεται στο Best Life, η τάση τους προς το να είναι single μπορεί να έχει να κάνει με το ζώδιό τους. Ο λόγος για τους Τοξότες, τους Κριούς και τους Παρθένους, οι οποίοι είναι πιθανό να είναι μόνοι τους και να δυσκολεύονται να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Τα ζώδια που μένουν πάντα μόνοι

Τοξότης

Ο Τοξότης ζουν για την περιπέτεια και θέλουν τη δράση στην καθημερινότητά τους. Επίσης, δεν έχουν την υπομονή να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που συμβαίνουν συχνά στις μακροχρόνιες σχέσεις. «Στο τέλος, η ζωή είναι πολύ μικρή και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να ανακαλύψουν», λέει η Alice Alta, αστρολόγος για την εφαρμογή Futurio, για τη νοοτροπία του Τοξότη. «Αν προκύψουν προβλήματα στη σχέση μας, γιατί πρέπει να βασανίζουμε ο ένας τον άλλον, σωστά;» Αυτή είναι η λογική του Τοξότη και για αυτό συχνά θα τον βρίσκεται συχνά χωρισμένο. Η μόνη εξαίρεση για του Τοξότες είναι αν βρουν έναν σύντροφο που είναι επίσης «πεινασμένος» για νέες εμπειρίες και είναι πρόθυμος να επεκτείνει τους ορίζοντές τους. «Αν δεν περιορίσουν την ελευθερία τους, μπορούν να γίνουν αυτοκόλλητοι για μια ζωή»

Κριός

Αυτό το ζώδιο έχει ένα ανεξάρτητο πνεύμα, το οποίο μπορεί να τον κάνει επιφυλακτικό με τους συντρόφους του. «Προτιμούν να βασίζονται μόνο στον εαυτό τους και δεν ζητούν βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις», λέει η Alta. «Η αίσθηση του “εγώ” τους είναι υψηλή, οπότε ο εσωτερικός τους κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις δικές τους ανάγκες, επιθυμίες και επιθυμίες». Όταν συναντούν έναν σύντροφο, συχνά δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, οπότε αυτός είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους είναι μόνοι. «Με το χάρισμα, την απεριόριστη ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τις ηγετικές τους ικανότητες, θα υπάρχουν πάντα πολλοί υποψήφιοι για την καρδιά τους», προσθέτει η Alta, αρκεί βέβαια ο Κριός να αποφασίσει να κάνει πίσω τον εγωισμό του και να εργαστεί για το κοινό καλό της σχέσης του.

 Παρθένος

Ο Παρθένος θεωρείται ο υπερβολικά αναλυτικός και τελειομανής του ζωδιακού κύκλου και συχνά οδηγείτε με τη λογική και όχι το συναίσθημα. «Ο Παρθένος είναι ένα λογικό ζώδιο που βλέπει τα πάντα μέσα από ένα διανοητικό πρίσμα, αλλά η αγάπη απαιτεί να αφήσουμε πίσω την αναλυτική σκέψη και να δούμε έναν άλλο άνθρωπο ως τον καλύτερο άνθρωπο σε ολόκληρο τον κόσμο», λέει η Alice Alta. Αυτό το ζώδιο είναι πιθανό να λάβει υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των διαζυγίων και τους ρυθμούς με τους οποίους πολλοί άνθρωποι βρίσκονται δυστυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις – δύο πράγματα που σκοτώνουν τον ρομαντισμό, και αυτές οι σκέψεις είναι που θα τον οδηγήσουν στην απόφαση να μείνει single, παρά να επενδύσει σε μια μακροχρόνια σχέση, ακόμη κι αν βαθιά μέσα του το θέλει.

Πηγή, bovary.gr
Ετικέτες
Exit mobile version