Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

17

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 17/8: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 17/8: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 17/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Κριός 

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, χαρίζοντάς σου θετικές ανατροπές στα εργασιακά και την κοινωνική σου εικόνα, αγαπητέ Κριέ. Το Σάββατο έρχεται με έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης, φέρνοντας μαζί της ευκαιρίες που δεν είχες καν φανταστεί. Σήμερα, η προσοχή σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου παραμένοντας πιστός στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις με θετικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου.Θέλεις να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις και στα αισθηματικά σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και μπορείς να εμπνεύσεις τους γύρω σου με τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σου, κατακτώντας καρδιές.Οι αστρολογικές επιρροές της ημέρας δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να αναδείξεις τις δεξιότητές σου και να λάμψεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Σκέφτεσαι έξω από τα συνηθισμένα αυτό σε βοηθά να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

A woman in a white skirt and a yellow and white top

Ταύρος

Σήμερα το Σάββατο σου δωρίζει μια πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης, Ταύρε, φέρνοντας ευκαιρίες που θα σε ενθουσιάσουν. Η Σελήνη από τον φιλόδοξο Αιγόκερω σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον πρωτοποριακό Ουρανό, ενισχύοντας τις πνευματικές και εκπαιδευτικές σου φιλοδοξίες. Είσαι σε θέση να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εξερευνήσεις νέες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς πνευματικά και επαγγελματικά. Εκτιμάται πως θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα βρεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τις αξίες και τους πόρους σου. Μην φοβηθείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές και να πάρεις πρωτοβουλίες, στα αισθηματικά. Μπορείς να δικτυωθείς με ανθρώπους ικανούς να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα ή να καλλιεργήσεις αμοιβαιότητα στη σχέση σου. Το αστρολογικό σκηνικό σε καλεί να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες επαγγελματικές ιδέες και να υιοθετήσεις καινοτόμες προσεγγίσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, το Σάββατο χαρίζει ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Σήμερα, με τη Σελήνη στον πρακτικό Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Ουρανό, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχειρίζεσαι τα οικονομικά, μα και τις ανασφάλειές σου με μεγαλύτερη ωριμότητα, σοφία και διαφορετικά από οτιδήποτε συνήθιζες μέχρι σήμερα. Το να ανακαλύψεις μία αλήθεια για εσένα ή κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο είναι πιθανό κι αναμένεται να σε εκπλήξει ευχάριστα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι ευνοημένες, και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι κοινωνικές σου αλληλεπιδράσεις θα είναι γεμάτες ενθουσιασμό και χαρά, δημιουργώντας όμορφες αισθηματικές αναμνήσεις. Στα επαγγελματικά εμφανίζονται απροσδόκητες λύσεις, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις και τις συνεργασίες σου. Οι νέες ιδέες και οι πρωτότυπες προσεγγίσεις σου θα εκτιμηθούν από τους γύρω σου.

A woman walking down a street talking on a cell phone

Καρκίνος

Το Σάββατο έφτασε, Καρκίνε μου και η Σελήνη είναι ακόμη απέναντί σου. Μάλιστα, η απίστευτη όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό σου κάνει δώρο μοναδικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα, καθώς σου προσφέρει και τη δυνατότητα να κάνεις επαφές με προσωπικότητες ικανές να σε γεμίσουν αισιοδοξία. Οι προσωπικοί κι εργασιακοί στόχοι σου μπορούν να υλοποιηθούν με λιγότερη προσπάθεια, συγκριτικά με άλλες ημέρες, μιας και το αστρολογικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Η εξέλιξη μίας φιλίας σε μία ερωτική σχέση ή η εκδήλωση διαφορετικών αισθημάτων που έχεις εσύ προς ένα φιλικό πρόσωπο είναι πολύ πιθανές. Τυχερός είσαι κι εσύ δεσμευμένε, μιας και το κλίμα της σχέσης σου γλυκαίνει.Στα επαγγελματικά, αν και Σάββατο σήμερα, κάνεις μεγαλεπήβολα όνειρα. Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι σε εμπνέουν κατάλληλα για να καταλάβεις ότι το ‘ταβάνι’ στην επιτυχία μας είναι νοητό.

Λέων

Η επικέντρωσή σου σήμερα, φίλε μου Λέοντα, βρίσκεται στη δουλειά σου. Θέλοντας να προβάλεις στην κοινωνία ένα σοβαρό πρόσωπο, προσπαθείς να δείξεις ισχυρό επαγγελματισμό, να τηρήσεις όσα έχεις υποσχεθεί μέχρι σήμερα στους δικούς σου ανθρώπους. Μολονότι είναι Σάββατο, στο μυαλό σου τριγυρίζουν σκέψεις αναφορικά με το πώς θα μπορούσες να ανέλθεις κοινωνικά και να κάνεις ένα έργο που θα μείνει στον κόσμο, αφήνοντας ‘την υπογραφή’ σου μέσα από κάτι σημαντικό που εμπνέει τους υπόλοιπους να επιτύχουν. Στα αισθηματικά οι εξελίξεις είναι μετρημένες, μιας και δεν αποτελεί προτεραιότητα η ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Πάντως, σίγουρα, θα προτιμήσεις να έχεις επαφές και γνωριμίες με άτομα ικανά να συμβάλλουν στην επιτυχία σου. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στα επαγγελματικά. Ακόμη κι αν σήμερα δεν εργάζεσαι, σίγουρα το μυαλό σου λειτουργεί με έναν αρκετά πρωτοποριακό τρόπο που θα ήταν καλό να σημειώσεις τις σημερινές ιδέες για ανάπτυξη.

a woman in a white dress standing on a beach

Παρθένος

Σήμερα Σάββατο, Παρθένε, και η Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί ιδιαίτερα φιλικά για εσένα. Θέλεις να φτιάξεις ένα σωρό πράγματα και η ανακάλυψη ενός καινούριου χόμπι ή το να καταπιαστείς με ένα που ήδη έχεις, θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου όποιο κρυμμένο συναίσθημα έχει ‘φρακάρει’. Αν είσαι γονιός, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σου χαρίζει μοναδικές στιγμές κι ευχάριστες εκπλήξεις με τα παιδιά σου.Στα ερωτικά παρουσιάζονται δυνατότητες ανανέωσης, φλερτ, γνωριμιών ή καλλιέργειας αμοιβαίων συναισθημάτων στις υφιστάμενες σχέσεις. Το να εκφράσεις όσα νιώθεις όχι μόνο θα σε απελευθερώσει, αλλά μπορεί να έχεις ανέλπιστες εξελίξεις.Σε περίπτωση που σήμερα εργάζεσαι, βγάλε τον δημιουργικό εαυτό σου προς τα έξω, στα επαγγελματικά, και θα παρατηρήσεις ότι οι συνάδελφοι ή οι πιθανοί πελάτες θα εκτιμήσουν το πρωτοποριακό και πρακτικό μυαλό σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σήμερα Σάββατο κι εσύ θέλεις να την περάσεις σπίτι, παρέα με τα αγαπημένα και πιο κοντινά σου πρόσωπα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ξυπνά την ανάγκη να αισθανθείς ότι ανήκεις κάπου και η καλύτερη λύση είναι να στραφείς προς τα δικά σου άτομα. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό υποδηλώνει ότι οι ανασφάλειές σου απαλείφονται και τελικά μέσα από την άρνηση θυματοποίησης σε μία κατάσταση, καταφέρνεις κι ανακτάς την πίστη στον εαυτό σου.Η αυξημένη σου λίμπιντο είναι εμφανέστατη και το σημερινό αστρολογικό σκηνικό είναι ικανό να σου δώσει μία ευκαιρία να περάσεις όμορφα με μία παροδική γνωριμία ή περνώντας χρόνο με το άλλο σου μισό. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αρνείσαι να γίνεις ΄κυνηγός’ του χρήματος και της υλικής αφθονίας σε αντάλλαγμα με την ποιότητα της προσωπικής σου ζωής. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε έχεις σήμερα, αντί να επεκταθείς.
 
Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να αυξήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα κάθε ηλικίας και κοινωνικού στάτους. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό σου κάνει δώρο κάποιες καινούριες συνεργασίες ή την αναπάντεχη υποστήριξη από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Είναι αρκετά πιθανό να επιτύχεις έναν στόχο με τη βοήθεια ενός σημαντικού άλλου προσώπου, ικανό να διευρύνει τους ορίζοντές σου και να σε κάνει να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα. Η ερωτική σου ζωή αναμένεται να πάρει τα πάνω της ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Η ανάγκη σου για νέες κι έντονες εμπειρίες συναντά την επιθυμία σου να αισθανθείς αποδεκτός και οι επιλογές σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης και το έχεις βάλει καλά στο μυαλό σου. Είναι προτιμότερο να βγεις έξω και να διασκεδάσεις, παρά να εργαστείς. Βέβαια, το να συζητήσεις με τον κύκλο σου τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, αναμένεται να φέρει απρόσμενες ευκαιρίες.

a close up of a person tying a pair of shoes

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη περνά από το φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω, ωθώντας σε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την έννοια του χρήματος και του υλικού κόσμου. Μέσα από κάποιες συζητήσεις ή ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητά σου, καταλαβαίνεις ότι η ενοχοποίησή του δεν είναι και τόσο δίκαιη. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σε βοηθά να χαρείς τις μικρές στιγμές και να ξοδέψεις όσο χρειάζεσαι. Τα αισθηματικά σου δε βρίσκονται στο προσκήνιο, οπότε αν είσαι μόνος, η ημέρα κυλά δίχως ιδιαίτερες κατακτήσεις, αλλά δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αν έχεις ταίρι, η ημέρα προχωρά ήρεμα κι απολαμβάνεται μικρές πράξεις φροντίδας.Μπορείς να ενισχύσεις την οικονομική σου κατάσταση μέσα από μικρές αλλαγές στις καθημερινές σου συνήθειες που θα συμβάλλουν θετικά στην αποταμίευση χρημάτων ή την επαγγελματική σου επιτυχία.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μοιάζει να πρωταγωνιστείς μέσα στην ημέρα με τη Σελήνη να κάνει τη διέλευσή της από το δικό σου ζώδιο, σήμερα Σάββατο. Η διαίσθησή σου γίνεται πιο δυνατή κι αξιόπιστη και σε βοηθά να επιλέξεις σοφά τις παρέες που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Παράλληλα, να θυμάσαι πως ευνοείται η υλοποίηση κάποιων πρωτοποριακών ιδεών. Ο πιο τυχερός τομέας της ημέρας είναι σίγουρα ο ερωτικός με την Σελήνη να βρίσκει με ευεργετική όψη τον Ουρανό. Παραμένεις επικεντρωμένος στην ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών, χωρίς αυτό, απαραίτητα, να σημαίνει ότι παραμερίζεις εκείνες των υπολοίπων, εντοπίζοντας την μέση οδό. Αυτό σε βοηθά να έχεις θετικά γεγονότα στα αισθηματικά.Τα επαγγελματικά σου μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό σου, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να καταγράψεις αρκετές από τις ιδέες που κατεβάζεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, μιας και θα φανούν χρήσιμες.

A man sitting on the floor looking at his cell phone

Υδροχόος

Υδροχόε, η ψυχική σου αναζήτηση και η προσπάθειά σου να αποκρύψεις τα συναισθήματά σου από τους άλλους μοιάζει να είναι πρωταρχικός σου στόχος, σήμερα Σάββατο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω προκαλεί ένα ταμπού ευαισθησίας. Μήπως αυτό προκύπτει από μία εμπειρία που σε πλήγωσε στο παρελθόν; Πάντως, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό έρχεται να σε απελευθερώσεις από σκέψεις του παρελθόντος. Μπορεί να σείεται οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, όμως σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις διέξοδο.Η προσκόλληση σε έναν έρωτα που έχει λήξει ή μία κατάσταση που δεν υφίσταται πια, μπορεί μόνο να δηλητηριάσει τα αισθηματικά σου με αμφιβολίες αυτή τη στιγμή. Εκτίμησε τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου και κτίσε εμπιστοσύνη. Συγχώρησε τον εαυτό σου για τα επαγγελματικά λάθη ή τυχόν σπατάλες που έκανες παλιότερα. Δες τα πράγματα μέσα από ένα πιο πρακτικό φίλτρο, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις και να σημειώσεις πρόοδο.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, το Σάββατο έφτασε και μαζί της η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω αποτελεί βαλβίδα εκτόνωσης από τις πιέσεις της καθημερινότητάς σου. Θέλεις να βγεις, να περάσεις ωραία με φίλους και γνωστούς, καθώς και να μεγαλώσεις το δίκτυό σου. Συνάμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σου προσφέρει απίστευτες συζητήσεις που σε γεμίζουν ενθουσιασμό, γνώση, ενώ παράλληλα σε εμπνέουν να σκεφτείς διαφορετικά από ο,τι συνήθιζες έως σήμερα.  Αν είσαι μόνος, είναι η απόλυτη ευκαιρία σου να έρθεις σε επαφή με μοναδικές παρουσίες που θα ανανεώσουν την αισθηματική σου ζωή. Αν, αντίστοιχα, έχεις έναν δεσμό, το να διασκεδάσετε μαζί είναι ο,τι καλύτερο. Σε περίπτωση που σήμερα εργάζεσαι, η ημέρα θεωρείται καλή, χαρίζοντάς σου ένα ευνοϊκό τοπίο για επαγγελματικές συναντήσεις ή συμφωνίες. Μαζί, σκέφτεσαι τρόπους να εκφράσεις με ειλικρίνεια, θάρρος και δίχως αγένεια τις ανάγκες σου στους συναδέλφους σου.

Πηγή: www.oroskopos.gr
A woman wearing a white top and green skirt
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις