Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

18

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τάρα Ντέιβις – Χάντερ Γουτντχολ: Η ιστορία αγάπης μιας Ολυμπιονίκη με έναν Παραολυμπιονίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάρα Ντέιβις – Χάντερ Γουτντχολ: Η ιστορία αγάπης μιας Ολυμπιονίκη με έναν Παραολυμπιονίκη

Έγιναν viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Είναι δύο πολύ γνωστοί αθλητές στον κόσμο έχοντας κατακτήσει μαζί τρία ολυμπιακά μετάλλια, αλλά η ιστορία αγάπης αυτής της Ολυμπιονίκη και του Παραολυμπιονίκη έχει μια ταπεινή αρχή. Η Τάρα Ντέιβις και ο Χάντερ Γουτντχολ έχουν χαρακτηριστεί ως ένα «ισχυρό ζευγάρι Ολυμπιονίκη- παραολυμπιονίκη» και γνωρίστηκαν σε μια συνάντηση στίβου στο Αϊντάχο το 2017, όταν ήταν ακόμα στο λύκειο. Λίγο μετά, ο Χάντερ έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του, γράφοντάς του: «Αυτό είναι το κορίτσι που θα παντρευτώ». Την δυνατή αγάπη τους, την επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ένα βίντεο με τον παραολυμπιονίκη να πανηγυρίζει την νίκη της συζύγου του στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε viral.

Παρακολουθώντας από τις κερκίδες, το βίντεο δείχνει τον Χάντερ να φωνάζει με πάθος: «έλα μωρό μου». Και μετά το υπέροχο άλμα της Τάρα στα 7,10 μ., ο σύζυγός της έσπευσε στο μπροστινό μέρος της κερκίδας και φώναξε: «Ω Θεέ μου! Ω Θεέ μου. Μωρό μου, είσαι Ολυμπιονίκης! Ω Θεέ μου, τα κατάφερες!». Ακολούθως, η Τάρα πήδηξε στην αγκαλιά του, ενώ ο Χάντερ συνέχιζε να φωνάζει: «Τα κατάφερες!».

Η συγκινητική στιγμή έγινε viral στο X, με έναν να γράφει,

«Ορκίζομαι ότι είναι πιο χαρούμενος από εκείνη. Κλαίω βλέποντάς τον. Η αγάπη είναι όμορφη». «Αυτό είναι τόσο υπέροχο» πρόσθεσε κάποιος ακόμη με έναν άλλον να σχολιάζει: «Με έκανε να συγκινηθώ. Όμορφη η αγάπη». Εν αναμονή λοιπόν, της εμφάνισης του Χάντερ Γουίντχολ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 που αρχίζουν στα τέλη Αυγούστου, ας δούμε την ιστορία αγάπης τους.

Η πρώτη γνωριμία

Ο Χάντερ γεννήθηκε με μια πάθηση που ονομάζεται ημιμέλεια περόνης, που σημαίνει ότι τα οστά της περόνης στα κάτω άκρα του δεν σχηματίστηκαν ποτέ πλήρως. Όταν ήταν 11 μηνών, οι γονείς του, Τάι και Ρέισον, πήραν την απόφαση να ακρωτηριάσουν τα πόδια του κάτω από το γόνατο. Μιλώντας στο People τον Αύγουστο του 2021, ο Χάντερ εξήγησε: «Χρειάστηκε πραγματικά λίγος χρόνος για να καταλάβουμε ότι ο ακρωτηριασμός θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση». Παρόλο που γεννήθηκε στη Τζόρτζια, η οικογένεια του Χάντερ μετακόμισε αρκετές φορές όταν ήταν παιδί – πριν εγκατασταθεί τελικά στη Γιούτα. Το 2017, ο Χάντερ και η Τάρα – που μεγάλωσε στην Καλιφόρνια – πήραν και οι δύο μέρος στους Αγώνες Simplot στο Αϊντάχο. Μιλώντας στον λογαριασμό «The Way We Met» στο Instagram, ο Χάντερ θυμήθηκε τη στιγμή που είδε την Τάρα και είπε στον καλύτερο του φίλο: «Γαμ@@@, αυτό το κορίτσι είναι πολύ όμορφο. Θα την παντρευτώ».

Όσο για την Τάρα, είπε ότι ο Χάντερ της τράβηξε την προσοχή όταν τον είδε να αγωνίζεται στα 400 μέτρα. «Απλά τον είδα και είπα: ‘Ω, ποιος είναι αυτός;’ Τον χάζεψα». Μετά την κούρσα, η Τάρα τον πλησίασε και τον αγκάλιασε. Λίγο αργότερα, στην τελετή απονομής των μεταλλίων έπιασαν την κουβέντα και μόλις επέστρεψε σπίτι η Τάρα, τον ακολούθησε στο Instagram.

«Περίμενα μήνυμά σου»

Όταν ο Χάντερ την ακολούθησε κι αυτός, η Τάρα του έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Πέρασε η ώρα για ύπνο». Με εκείνο να απαντά: «Περίμενα αυτό το μήνυμα, συγνώμη». Τους επόμενους μήνες, το ζευγάρι έστελνε συχνά μηνύματα, με την Τάρα να αστειεύεται πως έμαθε ότι ο μελλοντικός σύζυγός της χόρευε πολύ ωραία. Τον Ιούνιο, πήγαν το πρώτο τους ραντεβού, με τον παραολυμπιονίκη να οδηγεί 2 ώρες μέχρι το μέρος όπου η Τάρα έκανε προπονήσεις στην Καλιφόρνια. Τον επόμενο μήνα, έκαναν γνωστή τη σχέση τους. Και τον Ιούλιο του 2021, στην τετραετή επέτειό τους, σε ανάρτησή της έγραψε: «Πριν από τέσσερα χρόνια πήρα την καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ! Ξύπνησα στις 6 το πρωί, οδήγησα 2 ώρες μόνο και μόνο για να κάνω παρέα με αυτό το παιδί με το οποίο ήμουν πολύ ερωτευμένη. Αποδείχτηκε ότι και εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί μου».

Οι δρόμοι τους όμως χώρισαν και πάλι όταν ο Χάντερ γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Άρκανσας ενώ η Τάρα φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το οποίο απέχει 11 ώρες με το αυτοκίνητο. Σε συνέντευξή της στο Elle το 2021, η Τάρα δήλωσε για την εξ αποστάσεως σχέση τους: «Εξισορροπούμε την εξ αποστάσεως σχέση μας με την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και την υπομονή. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάθαμε πώς να επικοινωνούμε και να λειτουργούμε ως ζευγάρι. Υπήρξαν πολλές στιγμές που δεν ήταν καλές, αλλά μάθαμε από αυτά τα μαθήματα και θέλουμε να λειτουργήσει η σχέση μας. Προσπαθούμε να βλέπουμε και την άλλη πλευρά μιας διαφωνίας. Προσπαθούμε να μην λέμε ο ένας στον άλλον πώς πρέπει να αισθανόμαστε».

«Είσαι Ολυμπιονίκης»

Το καλοκαίρι του 2021, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Τόκιο για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Πιο πριν, όταν η Τάρα προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς, ο Χάντερ έγραψε στο Instagram τρελαμένος από τη χαρά του: «Τάρα Λέιν Ντέιβις είσαι Ολυμπιονίκης! Είμαι τόσο απίστευτα περήφανος για σένα, όχι μόνο για αυτό που έκανες εκεί έξω χθες το βράδυ, αλλά και για το ποια είσαι. Έχεις παλέψει περισσότερο φέτος από ό,τι κάποιοι σε μια ολόκληρη ζωή. Το αξίζεις αυτό περισσότερο από τον καθένα και είμαι τόσο ευγνώμων που σε βλέπω να δημιουργείς την κληρονομιά σου. Τόκιο, ερχόμαστε! ». Η Τάρα βέβαια, μπορεί να τερμάτισε τελικά 6η στο άλμα εις μήκος, ωστόσο, ο Χάντερ κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 400 μ. Και ένα ασημένιο στα 200μ.

Η πρόταση γάμου

Έναν μήνα μετά τους Αγώνες, το ζευγάρι πήγε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό, όπου ο Χάντερ της έκανε τελικά πρόταση γάμου. «Μου έδειξες το πραγματικό νόημα της ζωής και τώρα θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου. Επιτρέψτε μου να συστηθώ εκ νέου ως αρραβωνιαστικιά». Όσο για τον Χάντερ, ανέφερε: «Στη μέλλουσα σύζυγό μου, υπόσχομαι να είμαι πάντα εκεί για σένα. Υπόσχομαι να σε φροντίζω πάντα. Υπόσχομαι να σε αγαπώ πάντα. Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο και δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες, με υποστήριξες και με αγάπησες τα τελευταία πέντε χρόνια. Στην υγειά της υπόλοιπης ζωής μας». Το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 στον αμπελώνα D’Vine Grace στο Τέξας, με την Τάρα να γράφει στο Instagram: «Έχεις την καρδιά μου Χάντερ Γουίντχολ».

Την περασμένη εβδομάδα, η Τάρα και ο Χάντερ κέρδισαν μια ολόκληρη λεγεώνα θαυμαστών μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς του για την σύζυγό του, που έγιναν viral. Λίγες στιγμές πριν η Τάρα λάβει μέρος στο αγώνισμά της, ο Χάντερ βιντεοσκοπήθηκε να της λέει μερικά ενθαρρυντικά λόγια στο περιθώριο. «Θέλω να σκεφτείς όλα όσα έχεις περάσει» της είπε.
Και μόλις η Τάρα πήδηξε τα 7,10 μ. ο Χάντερ, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, έσπευσε να αγκαλιάσει τη σύζυγό του καθώς εκείνη έτρεχε προς τις κερκίδες. Τις συγκινητικές φωτογραφίες μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Χ και συγκέντρωσε πάνω από 281.000 likes.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις