Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

18

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεράκι πανηγύρι: Viral η είσοδος του Νταβέλη
ΕΛΛΑΔΑ

Γεράκι πανηγύρι: Viral η είσοδος του Νταβέλη

Ο Γιάννης Νταβέλης «εισέβαλε» στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, με φωτορυθμικά και καπνογόνα να κάνουν ατμόσφαιρα

Το χωριό Γεράκι Λακωνίας ξέρει να διοργανώνει πανηγύρια που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο χωριό, το οποίο μετρά περίπου 1.000 κατοίκους και βρίσκεται 39 χιλιόμετρα μακριά από τη Σπάρτη, σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Το μεγάλο όνομα της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Νταβέλης, ο οποίος επέλεξε να κάνει μια πραγματικά εντυπωσιακή είσοδο. Ο τραγουδιστής έκανε την είσοδό του στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, ενώ οι διοργανωτές είχαν ανάψει πράσινα καπνογόνα και φωτορυθμικά. Αφού το όχημα έκανε το γύρο του γηπέδου του δημοτικού σχολείου της περιοχής, για να τον δουν όλοι οι θεατές, στο τέλος τον άφησε πάνω στη σκηνή, όπου τον περίμενε το συγκρότημά του. Στα μέσα του περασμένου μήνα, πάλι στο σχολείο της περιοχής, όταν εμφανίστηκε να τραγουδήσει ο Γιώργος Βελισσάρης δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα στο χωριό, ενώ ένα κλαρκ έριχνε λουλούδια στον τραγουδιστή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις