Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

18

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλκιδική πυροβολισμοί: Nέα βίντεο ντοκουμέντα από την συμπλοκή στο beach bar
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική πυροβολισμοί: Nέα βίντεο ντοκουμέντα από την συμπλοκή στο beach bar

Σοκαριστικές σκηνές

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής, αποτυπώνουν το χάος που επικράτησε στο μαγαζί. Στο βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός του Βούλγαρου ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο μια ομάδα επίσης Βουλγάρων υπηκόων χτυπούσε αλύπητα, ακόμα και όταν αυτός ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος. Όπως φαίνεται στο βίντεο, έντρομοι πελάτες επιχειρούν να διαφύγουν από τον χώρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσαν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, στο μαγαζί επικρατεί χάος μετά την συμπλοκή, καθώς έντρομοι πελάτες και προσωπικό εγκατέλειψαν το beach bar.

3 ακόμα συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, φτάνοντας πλέον τους 8 οι συλληφθέντες. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar στον Χανιώτη που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Νωρίτερα συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Μαχαίρια και ρόπαλα!

Κατά το επεισόδιο ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισε για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ομοίως Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο beach bar, ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά. Μετά από διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Άνθρωποι της «νύχτας» οι εμπλεκόμενοι

Σύμφωνα με το voria.gr, επικαλούμενο ρεπορτάζ του ΑNT1 για τις αναφορές των βουλγάρικων ΜΜΕ όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για προστριβές, μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και πως η καθυστέρηση της παραγγελίας, είναι μόνο η αφορμή. Σύμφωνα και με τον βουλγαρικό τύπο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέας των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, ο οποίος αναφέρεται με το παρατσούκλι, «ο Βέλγος».

Φωτογραφίες του βουλγαρικού pik.bg από το σκηνικό του εγκλήματος

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις