11χρονος Ισπανία: Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

ΚΟΣΜΟΣ

11χρονος Ισπανία: Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Το παιδί έπαιζε μαζί με φίλους του σε γήπεδο στο Μοθεχόν και ο νεαρός άνδρας που φορούσε κουκούλα του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε

18.08.2024 | 19:14

Τραγωδία με θύμα έναν 11χρονο στην πόλη Μοθεχόν της Ισπανίας.  Άγνωστος νεαρός άνδρας που φορούσε κουκούλα εισέβαλε κρατώντας μαχαίρι στο γήπεδο της πόλης που είναι κοντά στο Τολέδο και αφού πλησίασε τον 11χρονο τον μαχαίρωσε και του αφαίρεσε τη ζωή.  Ο μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί με τους φίλους του. Τα άλλα παιδιά τράπηκαν αμέσως σε φυγή ουρλιάζοντας.

Παρά την επέμβαση της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης 112 της Καστίγια-Λα Μάντσα, η οποία έφερε ακόμη και ελικόπτερο για την διακομιδή του θύματος σε ΜΕΘ, δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.  Σύμφωνα με το ABC, ο δράστης διέφυγε με ένα γκρι Ford Mondeo. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το κίνητρό του. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Η εγκατάσταση διαθέτει αρκετές κάμερες που μπορούν να διευκολύνουν τον εντοπισμό του ένοχου.  Το όνομα του θύματος ήταν Ματέο.  Ξάδερφος του θύματος μίλησε στα ΜΜΕ μετά τη δολοφονία του Ματέο: «Ο ξάδερφός μου ήταν πολύ καλό παιδί και δεν πείραζε κανέναν».

Exit mobile version