Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

18

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παππάς για αστυνομικούς: Tο ηχητικό με τις χυδαίες ύβρεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για αστυνομικούς: Tο ηχητικό με τις χυδαίες ύβρεις

Παππάς για αστυνομικούς: «Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι. Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι ύβρεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, κατά των αστυνομικών. Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής φέρεται να έστειλε μηνύματα στα οποία αναφέρεται στους αστυνομικούς με απαξιωτικό τρόπο, αποκαλώντας μάλιστα έναν εξ αυτών «μπατσάκο μου», όπως φαίνεται σε φωτογραφίες της ανταλλαγής μηνυμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Νίκος Παππάς ξυπόλυτος στο γραφείο του στην Ευρωβουλή – Η viral φωτογραφία

Σε ηχητικό που έστειλε στη συνέχεια στον αστυνομικό με τον οποίο είχε τη διαδικτυακή διαφωνία, ακούγεται ο Νίκος Παππάς να του λέει: «Μην έρθω στη Θεσσαλονίκη και σε τελειώσω, σκουπίδι. Καλό ψόφο σε ό,τι αγαπάς».

Την καταδίκη της για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο φέρεται να απευθύνεται σε αστυνομικούς, εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, ενώ ακολούθησε ανακοίνωση από την ΝΔ ζητώντας την αποπομπή του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αργότερα, ο Νίκος Παππάς προχώρησε σε απάντηση μέσω Insta story στην ανακοίνωση της ΝΔ, κάνοντας λόγο για μικροπολιτική αντιπαράθεση και τονίζοντας πως «σέβεται και αναγνωρίζει τα σώματα ασφαλείας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις