Λήδα Μανθοπούλου Παραολυμπιακοί 2024: Στο Παρίσι η κόρη του ηθοποιού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λήδα Μανθοπούλου Παραολυμπιακοί 2024: Στο Παρίσι η κόρη του ηθοποιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λήδα Μανθοπούλου Παραολυμπιακοί 2024: «Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω» λέει η 19χρονη αθλήτρια από τη Λάρισα

19.08.2024 | 16:52

Στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού 2024, που θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει η Λήδα Μανθοπούλου, η κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023. Η 19χρονη αθλήτρια από τη Λάρισα, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, θα αγωνιστεί στις 31 Αυγούστου στα 100 μέτρα. Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος», περιέγραψε πως στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο και χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στο σώμα της, όταν έμαθε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η 12χρονη Αρετή προπονείται εντατικά για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
Η ιστορία αγάπης μιας Ολυμπιονίκη με έναν Παραολυμπιονίκη – Έγιναν viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλοι πόνοι. Άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητα μου. Ξαναμπήκα σιγά σιγά στο γήπεδο, ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή άλλα είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω. Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα αθλήτρια.

Σύμφωνα με την προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη υπάρχουν ελπίδες για μεγάλα πράγματα, οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, με τη 19χρονη σπρίντερ να χρειάζεται τη θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων για να πετύχει το όνειρό της την 31η Αυγούστου.

 

Exit mobile version