Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

19

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλέν Ντελόν – Χατζηνικολάου: Η σπάνια εξομολόγηση πριν από 22 χρόνια
ΚΟΣΜΟΣ

Αλέν Ντελόν – Χατζηνικολάου: Η σπάνια εξομολόγηση πριν από 22 χρόνια

Όσα είχε αποκαλύψει ο Αλέν Ντελόν για τον τίτλο του «γόη» και τους Έλληνες φίλους του

Παγκόσμιο θρήνο σκόρπισε η είδηση θανάτου του Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών. Ο Γάλλος ηθοποιός στιγμάτισε μία ολόκληρη εποχή στον κινηματογράφο και έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο όμορφους πρωταγωνιστές. Πριν από 22 χρόνια ο εμβληματικός σταρ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με το Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την καριέρα του, τον τίτλο του «γόη» και τις φιλίες του με Έλληνες ηθοποιούς.

Αλέν Ντελόν: Η επιθυμία του θρυλικού σταρ για την κηδεία του

«Δεν είναι κουραστικό να κουβαλάς τον τίτλο του «γόη». Είναι επιλογή ζωής και καριέρας 40 ετών. Επέλεξα την κινηματογραφική καριέρα και ο στόχος σε αυτό είναι να έχεις επιτυχία. Η ομορφιά είναι δευτερεύουσα. Σημασία έχουν η καρδιά και ο νους», δήλωνε ο Αλέν Ντελόν πριν από 22 χρόνια στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Οι γυναίκες κυριάρχησαν στη ζωή μου, μού έδιναν πάντα το κίνητρο. Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα από αγάπη για μία γυναίκα, που μου είπε ότι είμαι φτιαγμένος για αυτό. Της είπα ότι δεν έχω σπουδάσει, ότι δεν υπήρχαν ηθοποιοί στην οικογένεια αλλά θα το δοκίμαζα για να την ευχαριστήσω και δεν σταμάτησα ποτέ», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Πέτυχα σε αυτή τη δουλειά, διότι βρέθηκα τυχαία. Δεν το είχα ονειρευτεί, δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Δεν πήγα εγώ στο σινεμά, εκείνο ήρθε σε μένα. Συνήθως ένας ωραίος θεωρείται ατάλαντος. Έπρεπε να αποδείξω ότι ήμουν και ωραίος αλλά και προικισμένος με ταλέντο, για να καταξιωθώ και να γίνω ηθοποιός προοδευτικά», είχε επισημάνει ο Αλέν Ντελόν στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις