Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

19

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ραλφ Σουμάχερ πρώην σύζυγος: “Είσαι ψεύτρα” – “Είσαι αξιολύπητος”
ΚΟΣΜΟΣ

Ραλφ Σουμάχερ πρώην σύζυγος: “Είσαι ψεύτρα” – “Είσαι αξιολύπητος”

«Άκουγα φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο», «Είσαι ψεύτρα»

Η διαμάχη μεταξύ του Ραλφ Σουμάχερ και της πρώην συζύγου του Κόρα καλά κρατεί, με τον οδηγό της Formula 1 να την αποκαλεί τώρα «ψεύτρα» και να διαρρέει μηνύματα WhatsApp που έστειλε εκείνη για να τον συγχαρεί για τον νέο του σύντροφο. Η Κόρα Σουμάχερ ισχυρίστηκε το Σαββατοκύριακο πως «σπατάλησε άδικα» 14 χρόνια της ζωής της στο γάμο της με τον Ραλφ Σουμάχερ, ο οποίος πριν από ένα μήνα αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και πως έχει σχέση με τον Γάλλο επιχειρηματικό του διευθυντή Ετιέν. Η Κόρα μάλιστα, σε συνέντευξή της στο Der Spiegel δήλωσε ότι δεν το γνώριζε και το έμαθε όταν έκανε το δημόσιο coming out του, σημειώνοντας πως για την ίδια ήταν «μαχαιριά στην καρδιά».

Ο Ραλφ Σουμάχερ με τον σύντροφό του Ετιέν

Τώρα όμως, ο Ραλφ Σουμάχερ δημοσίευσε screenshots μιας ανταλλαγής μηνυμάτων από πέρυσι, στην οποία η Κόρα συγχαίρει τον Ετιέν για την σχέση τους, υποδεικνύοντας έτσι πως η Κόρα γνώριζε από την αρχή – μια κίνηση όμως που εκείνη χαρακτηρίζει «αξιολύπητη» και «παράνομη. Στα μηνύματα, η Κόρα φαίνεται να λέει «συγχαρητήρια» και «πόσο ευτυχισμένη είναι και για τους δύο» καθώς λέει στον Ετιέν ότι της είπαν πως είχε παντρευτεί τον Ραλφ λόγω του ότι φορούσαν και οι δύο βέρες στο δεξί τους χέρι.

Σε μια αμήχανη ανταλλαγή απόψεων, ο Ετιέν την απορρίπτει και αναφέρει ότι στη Γαλλία οι άνθρωποι φορούν τις βέρες τους στο αριστερό χέρι όταν παντρευτούν. Η συζήτηση τελειώνει σε καλό κλίμα, καθώς η Κόρα απαντά «χαίρομαι για εσάς» – το ακριβώς αντίθετο από όσα δήλωσε στη συνέντευξή της στο Der Spiegel – ενώ ο Ετιέν την ευχαριστεί.

Ο Ραλφ Σουμάχερ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της συνομιλίας στο WhatsApp ως απόδειξη πως η Κόρα ήταν ανέντιμη σχετικά με το σοκ και τη θλίψη της για τη σχέση του με τον Ετιέν. «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η Κόρα μας συνεχάρη τον Σεπτέμβριο του 2023 επειδή νόμιζε ότι είχαμε παντρευτεί» έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram, την οποία όμως έχει κατεβάσει. «Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το μήνυμα προς τον Ετιέν προσωπικά. Νομίζω ότι είναι ντροπή για τον Ετιέν και για μένα που διαδίδει τόσα πολλά ψέματα. Θέλουμε και οι δύο απλά να μείνουμε στην ησυχία μας».

Έξαλλη η Κόρα – Τον αποκαλεί «αξιολύπητο»

Η δημοσιοποίηση όμως των παλιών αυτών μηνυμάτων έκανε έξαλλη την Κόρα – με την ίδια να χαρακτηρίζει αυτή την κίνηση του πρώην της «αξιολύπητη» και «παράνομη». Η 47χρονη Κόρα, πρώην μοντέλο και οδηγός αγώνων η ίδια, ήταν παντρεμένη με τον Ραλφ – αδερφό του Μίκαελ Σουμάχερ – από το 2001 έως το 2015 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον 22χρονο Ντέιβιντ, ο οποίος είναι επίσης οδηγός αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Πόσο αξιολύπητος πρέπει να είναι κάποιος για να δημοσιεύσει παράνομα ιδιωτικά μηνύματα WhatsApp προκειμένου να αποκρύψει την αλήθεια» έγραψε η Κόρα στο Instagram. «Και με μηνύεις εδώ και δέκα χρόνια, ισχυριζόμενος ότι δεν προστατεύω τα προσωπικά σου δικαιώματα, ενώ εσύ παραβιάζεις ξεδιάντροπα τα δικά μου, αντί να με βρεις και να μου πεις τουλάχιστον την αλήθεια τώρα» πρόσθεσε.

Η Κόρα ισχυρίζεται πως ο Ραλφ είχε συστήσει τον Ετιέν απλώς ως βοηθό και όχι ως τον σύντροφό του. Και πρόσθεσε: «Το WhatsApp ήταν η τελευταία μου προσπάθεια να μάθω τουλάχιστον την αλήθεια από εκείνον».

Κόρα Σουμάχερ στο Der Spiegel: «Νιώθω ότι με χρησιμοποίησε»

Σε συνέντευξή της στο Der Spiegel, η Κόρα Σουμάχερ ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε τη σχέση του πρώην συζύγου της μέσω των social media και πιστεύει ότι χειραγωγήθηκε ψυχολογικά από τον Ραλφ κατά τη διάρκεια του γάμου τους. «Μακάρι ο Ραλφ να με είχε συμπεριλάβει ή τουλάχιστον να με άφηνε να συμμετέχω στην απόφασή του. Θα ήταν ένα σημάδι σεβασμού» δήλωσε στο Der Spiegel. «Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη F1, υπήρχαν πολλές φήμες στα paddock. Του ζήτησα να διευκρινίσει αν αυτά που λέγονταν ήταν αλήθεια, αλλά πάντα το αρνιόταν, λέγοντάς μου ότι τα φαντάζομαι όλα και ότι ίσως χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια. Όταν όμως έκανε την ανακοίνωση, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Το coming out επηρεάζει πάντα τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης την πρώην συζύγου με την οποία είχες ένα παιδί».

«Σήμερα αισθάνομαι ότι με χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του γάμου. Αισθάνομαι ότι σπατάλησα τα καλύτερα χρόνια μου. Κάνω πολλές ερωτήσεις στον εαυτό μου. Ήταν ειλικρινής μαζί μου; Και υπάρχει κάτι ακόμη πιο σημαντικό που με απασχολεί: Με αγαπούσε; Τον εμπιστεύτηκα τυφλά και γι’ αυτό ο λόγος του ήταν νόμος για μένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις