Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

19

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Αντωνά Μύκονος: Πιασμένοι χέρι χέρι σε ρομαντικό δείπνο
LIFESTYLE

Λιάγκας – Αντωνά Μύκονος: Πιασμένοι χέρι χέρι σε ρομαντικό δείπνο

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε ρομαντικό δείπνο στη Μύκονο

Ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο απόλαυσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, με τον τηλεοπτικό φακό να τους καταγράφει στη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου. Σε βίντεο που έρχεται στο «φως» μέσω του Mykonos Live TV, ο δημοσιογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός καταγράφονται σε τρυφερές στιγμές σε δημοφιλές εστιατόριο του Νησιού των Ανέμων, το οποίο φημίζεται για το σούσι του. Στις σχετικές εικόνες, Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά κρατιούνται χέρι χέρι εν αναμονή της παραγγελίας τους, ενώ στη συνέχεια απολαμβάνουν παρέα το φαγητό τους.

Γιώργος Λιάγκας-Μαρία Αντωνά: Οι low profile διακοπές στο Νησί των Ανέμων και η επιστροφή στη βάση

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το ζευγάρι παρέμεινε για τέσσερις ημέρες στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί, με τους δύο τους να αποφεύγουν την οποιαδήποτε δημοσιότητα, μένοντας μακριά από τα Ματογιάννια, αλλά και τις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου. Η Μαρία Αντωνά, ωστόσο, δημοσίευσε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο, χωρίς, ωστόσο, να κάνει κάποια αναφορά στην παρέα της.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε εχθές, Κυριακή 18/08, τους διαδικτυακούς του φίλους ότι «επέστρεψε στη βάση του», δημοσιεύοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από γνωστή πλαζ των νοτίων προαστίων. Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά φέρονται να έχουν έρθει κοντά από τις αρχές του καλοκαιριού, και μεταξύ τους να έχει αναπτυχθεί μία όμορφη σχέση. Η ευχάριστη είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε διαψευστεί, από τους ίδιους, με τις κοινές τους εμφανίσεις, ωστόσο, να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός, και τους δύο τους, αν μη τι άλλο, να δείχνουν πως απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν παρέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις