Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

19

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άκης Σκέρτσος γιος: Η συγκινητική ανάρτησή του – «Τον θαυμάζω, είναι μαχητής»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος γιος: Η συγκινητική ανάρτησή του – «Τον θαυμάζω, είναι μαχητής»

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του το 2022 εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος του αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένειά του το 2022 εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος του, αναφέρθηκε  με μια συγκινητική ανάρτηση ο Άκης Σκέρτσος. Πριν δύο χρόνια, ο υπουργός Επικρατείας είχε μιλήσει σε ένα post στο Facebook για το τρίωρο χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει το παιδί του, ενημερώνοντας παράλληλα τους νέους γονείς για τη συμπτωματολογία της συγκεκριμένης πάθησης, που προκαλείται από εκ γενετής κακή τοποθέτηση των εντέρων. Την Κυριακή επανήλθε στο γεγονός που σημάδεψε την οικογένειά του, περιγράφοντάς το σαν ένα μάθημα ζωής που δίδαξε στον γιο του «να παλεύει με τις δυσκολίες, να μην το βάζει κάτω και να βγαίνει πιο δυνατός».

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση:

«Πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό ο τύπος αυτός έβγαινε λαβωμένος από μια δοκιμασία που τον γονάτισε για λίγο αλλά δεν τον έσπασε. Που θα μπορούσε να τον είχε καθηλώσει σε πολλά επίπεδα, αλλά αντιθέτως του έμαθε να παλεύει με τις δυσκολίες, να μην το βάζει κάτω και να βγαίνει πιο δυνατός. Θυμάμαι με συγκίνηση το παιδάκι εκείνο στη φωτογραφία μετά το δύσκολο χειρουργείο, με το στωικό βλέμμα και το συγκρατημένο χαμόγελο, και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Στη θέση του βλέπω σήμερα με περηφάνια έναν υγιή και δυνατό έφηβο που γίνεται μέρα με τη μέρα ένας νέος άντρας. Που πατάει γερά στα πόδια του και κάνει τολμηρά αλλά όχι παράτολμα βήματα με στόχο μικρές ή μεγαλύτερες δικές του προσωπικές “κορυφές”. Τον θαυμάζω γιατί είναι μαχητής, με καθαρό μυαλό και σκέψη, που αγωνίζεται με πάθος και ψυχή για όσους και όσα αγαπάει.

Μου θυμίζει καθημερινά, θυμίζει σε όλους μας, ότι οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και, ναι, μπορεί να μας λυγίζουν για λίγο. Το αν θα μας σπάσουν όμως ή αν θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί μέσα από αυτές είναι στο χέρι μας. Κρύβεται στο πείσμα που θα δείξουμε να θεραπεύσουμε τις αδυναμίες μας και να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με πίστη και ελπίδα για το καλύτερο αλλά και με τη βοήθεια πάντα όσων μοιράζονται μαζί μας κοινές αξίες και στόχους. Να είσαι γερός Μπιλάκο μου. Από τη δική σου γενιά αντλούμε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουμε και να διορθώσουμε όσα στραβά κουβαλάμε από το παρελθόν και πληγώνουν το παρόν. Υ.Γ. Σου χρωστάω πολλά καλοκαίρια πλέον που δεν έχουμε χαρεί μαζί όσο θα θέλαμε εξαιτίας των δικών μου υποχρεώσεων και που ελπίζω να βρω έναν τρόπο κάποια στιγμή να σου ανταποδώσω.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις