Τζένιφερ Άνιστον Κέρκυρα: Στην Ελλάδα το “διάσημο φιλαράκι”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον Κέρκυρα: Στην Ελλάδα το “διάσημο φιλαράκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο στην Κέρκυρα

19.08.2024 | 16:01

Στη μεγάλη λίστα των διάσημων σταρ του εξωτερικού που προτίμησαν φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έρχεται να προστεθεί και η Τζένιφερ Άνιστον. Όπως αποκαλύπτεται μέσω ενός story που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ Μάριος Παπαδάτος, το διάσημο «Φιλαράκι» φαίνεται πως αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, αφού, σε αντίθεση με πολλούς άλλους celebrities, δεν επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη Μύκονο, αλλά επέλεξε για τις διακοπές της το Ιόνιο. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην όμορφη Κέρκυρα, με την ίδια να καταγράφεται στη διάρκεια βραδινής της εξόδου σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο στην Κέρκυρα

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός καταγράφεται με ένα μαύρο τοπ, καθισμένη σε ένα τραπέζι του δημοφιλούς μπαρ, να πίνει σφηνάκια, με τον Μάριο Παπαδάτο να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι «Λίγες ημέρες πριν το πιο διάσημο “Φιλαράκι” του κόσμου μάς επισκέφθηκε!». Ο music-artist manager, μάλιστα, εμφανίζεται γοητευμένος από την ηθοποιό, συμπληρώνοντας στην ανάρτησή του: «Τζένιφερ Άνιστον, μας τίμησες και σε ευχαριστούμε! Είσαι σπάνιο είδος!».

Από την πλευρά της, η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει αναρτήσει κάποιο στιγμιότυπο από τις διακοπές της στη χώρα, με την ίδια να χρησιμοποιεί τα social media ως επί το πλείστον για επαγγελματικούς σκοπούς.

Exit mobile version