Ζούλας ΣΚΑΙ: Φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση από την ΕΡΤ, η ανάρτηση Μαστοράκη

ΕΛΛΑΔΑ

Ζούλας ΣΚΑΙ: Φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση από την ΕΡΤ, η ανάρτηση Μαστοράκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Έκλεισε η αποχώρηση Ζούλα από την ΕΡΤ, συζητάει με ΣΚΑΙ"- Αποκαλυπτικός Νίκος Μαστοράκης και αιχμηρός για τη ΝΔ

20.08.2024 | 20:36

Για αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ζούλα από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ κάνει λόγο ο Νίκος Μαστοράκης, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook, εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Κωνσταντίνου Ζούλα στη δημόσια τηλεόραση, στέλνοντάς και τις ευχές του για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Νίκος Μαστοράκης: Η ανάρτησή του στο Facebook για τον Κωνσταντίνο Ζούλα

«ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΖΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΡΤ, Η ΕΡΤ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑ

Σιγογοβραζει εδω και καιρο και εκλεισε ηδη, η αποχωρηση του Κωνσταντινου Ζουλα που μεσα σε πεντε χρονια, καταφερε να φτιαξει μια δημοσια τηλεοραση τελειως αγνωστη στην κομματιλα καπου πενηντα χρονων.

Δεν ειναι ωρα για ν’ απαριθμησουμε οσα θαυμασια εφτιαξε, επιλεγοντας καλους κι αξιους συνεργατες και με μια μεγαλη μεριδα καλων τεχνικων της ΕΡΤ να ξεκολλανε απο την παρωδια συνδικαλιτιδας και να υλοποιουν τις ιδεες του. Αν ηθελε να μεινει στην ΕΡΤ θα επρεπε να… δωσει εξετασεις ΑΣΕΠ τον ερχομενο μηνα, βασει ενος ανοητου και δυσερμηνευτου νομου. Σε μια δικαιη κοινωνια μια δικαιης κυβερνησης, θα επρεπε η ΕΡΤ να δινει εξετασεις για να αποδεχεται να την διοικει ενας ανθρωπος του επιπεδου Ζουλα.

Τωρα αναζητειται ΝΔύτης που να κολυμπησει στα βαθεια, επειδη τοσο καιρο οι ΝΔίτες με τις υπερδεξιες κομματικες αγκυλωσεις τους, αποκαλουσαν την ΕΡΤ “Συριζοκαναλο” και ειχαν φαγωθει να… φανε τον Ζουλα.

Η αποχωρηση του συνιστα βαθυτατο τραυμα για τον Κυριακο (ηταν αλλωστε πιστος κι αγαπημενος του φιλος πολλα χρονια τωρα) και ενα σοβαρο τραυμα για την αξιοπιστιας της κυβερνησης του.

Ας κλαιμε την ΕΡΤ παντως, γιατι ο Ζουλας συζηταει σοβαρα με τον Σκαϊ και, αν ο Γιαννης εχει βαρεθει το καναλι του να ειναι “καναλι του Τουρκου” με πεθαμενα ριαλιτι, αντε και “καναλι της Κουτσαυτακη” (αυτο κι αν σκοτωνει!) ο Ζουλας με carte blanche ειναι η μια και μοναδικη του ευκαιρια να αποκτησει καναλι με ταυτοτητα και να απαλλαγει απο ολοκληρα βουνα ανοησιας.

Στον Ζουλα, οι ευχες μας για ενα νεο, δυνατο Σκαϊ».

Exit mobile version