Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

20

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: «Πάγωσαν» μόλις αντίκρισαν την τηλεοπτική κάμερα
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: «Πάγωσαν» μόλις αντίκρισαν την τηλεοπτική κάμερα

Αιφνιδιασμένος από την τηλεοπτική κάμερα -«Εξαφανίστηκε» η Μαρία Αντωνά

Στη Μύκονο βρέθηκαν προ ολίγων ημερών ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, με τον τηλεοπτικό φακό να τους καταγράφει σε δημοφιλές εστιατόριο του Νησιού των Ανέμων. Σε βίντεο του Mykonos Live TV, ο δημοσιογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές, με τους δύο τους να κρατιούνται χέρι χέρι εν αναμονή της παραγγελίας τους, και στη συνέχεια να απολαμβάνουν παρέα το φαγητό τους. Ωστόσο, το «κυνηγητό» από το Mykonos Live TV συνεχίστηκε και μετά το ρομαντικό δείπνο, με τον ρεπόρτερ του καναλιού να περιμένει έξω από το εστιατόριο το ζευγάρι, προκειμένου να τους αποσπάσει κάποια δήλωση.

Γιώργος Λιάγκας: Αιφνιδιασμένος από την τηλεοπτική κάμερα -«Εξαφανίστηκε» η Μαρία Αντωνά

Στο νέο βίντεο του Mykonos Live TV, Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά καταγράφονται κατά την έξοδό τους από το γνωστό εστιατόριο, με τους δρόμους τους να χωρίζουν, μόλις αντίκρυσαν την τηλεοπτική κάμερα. «Τι κάνετε, πώς είστε; Καλώς ήρθατε!», ακούγεται να λέει ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV στον Γιώργο Λιάγκα πλησιάζοντάς τον, με τον ίδιο να «παγώνει» αιφνιδιασμένος, και να προσπερνάει τον ρεπόρτερ χωρίς να πει κάτι. Την ίδια ώρα, αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, η οποία «εξαφανίστηκε», κινούμενη σε διαφορετική κατεύθυνση, και… χάθηκε μες στο σκοτάδι.

Ο νέος έρωτας της showbiz

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά φέρονται να έχουν έρθει κοντά από τις αρχές του καλοκαιριού, και μεταξύ τους να έχει αναπτυχθεί μία όμορφη σχέση. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα παραπάνω, με τις κοινές τους εμφανίσεις, ωστόσο, να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις