Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

20

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη γιος: Αντιδράσεις για τα φιλιά στο στόμα με τον μικρό Πάρη
LIFESTYLE

Τούνη γιος: Αντιδράσεις για τα φιλιά στο στόμα με τον μικρό Πάρη

«Φίλα τον άντρα σου και άσε τα ψυχοάρρωστα»

Αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, όπου η ίδια αναφέρεται στα φιλιά που της δίνει στο στόμα ο γιος της, συνοδεύοντας το post της από σχετικές εικόνες. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε την Κυριακή, 18/08, η δημοφιλής influencer καταγράφεται σε παραλία στα Λιχαδονήσια, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον γιο τους, Πάρη, να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα. Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, που τη φιλά τρυφερά στο στόμα, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. P.S: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα… καταλαβαίνετε πως λιώνω».

Ιωάννα Τούνη: «Πόλεμος» ανάμεσα στους followers της για τα φιλιά στα χείλη με τον γιο της, Πάρη

Η εν λόγω ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, αν και συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes, προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και «πόλεμο» ανάμεσα στους followers της, με κάποιους να την κατακρίνουν για το γεγονός ότι φιλάει στα χείλη τον γιο της, ενώ άλλους να την υπερασπίζονται. «Φίλα τον άντρα σου στο στόμα και άσε τα ψυχοάρρωστα! Σε τι ηλικία θα του το κόψεις; Τα έχεις σκεφτείς αυτά; Το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα πάει σύννεφο εδώ μέσα!», «Τελικά από ό,τι βλέπω είστε πολλές οι άρρωστες! Και να τραβούσατε μόνο εσείς και τα μαμούχαλα σας, χαλάλι σας, είναι που βγαίνουν τόσο προβληματικά μετά που κανένας ψυχολόγος δεν τους κάνει καλά!», «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φιλάς το παιδί σου στο στόμα. Διαβάστε και κανένα βιβλίο πια. Συμβουλευτείτε κανέναν ψυχολόγο όταν κάνετε παιδιά», ήταν κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι που έσπευσαν να την υπερασπιστούν, και οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία των followers της, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Σαν μαμά 4 αγοριών σε καταλαβαίνω απόλυτα», «Μόλις ακούσεις το “μαμά θα σε παντρευτώ” να δεις λιώσιμο», «Πόσο σε νιώθω συμπεθέρα μου. Εμείς είμαστε 7 μηνών και έχει αρχίσει από τώρα, είναι έρωτας!», «Κι εγώ πεθαίνω όταν ο γιος μου μού δίνει φιλάκια στο στόμα, να τον χαίρεσαι, είσαι μια υπέροχη μαμά».

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μητρικό, ή πατρικό φιλί στα χείλη ενός παιδιού διχάζει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο «στόχαστρο» χρηστών των social media για τα φιλιά στο στόμα με την κόρη του, Χάρπερ, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τη σύζυγό του, Βικτόρια. Αντιδράσεις είχε προκαλέσει στο παρελθόν και ο Τομ Μπρέιντι, όταν είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου φιλούσε στο στόμα τον 11χρονο, τότε, γιο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις