Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

20

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Top Coat – Η Απόλυτη Επιλογή για τη Σταθεροποίηση του Μανικιούρ σας
PLUS

Top Coat – Η Απόλυτη Επιλογή για τη Σταθεροποίηση του Μανικιούρ σας

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει προκαλέσει διαφοροποιήσεις και στον τομέα της ομορφιάς.

Από τα πρώτα βερνίκια που εμφανίστηκαν στην αγορά μέχρι τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, οι διαφορές που έχουν σημειωθεί είναι αισθητές. Στις μέρες μας, τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών είναι η νούμερο ένα επιλογή των περισσότερων γυναικών. Η ποικιλία στα χρώματα σε συνδυασμό με τη μοναδική αντοχή τους κάνουν τα συγκεκριμένα βερνίκια ασυναγώνιστα. Ωστόσο, η λεπτομέρεια που δε γνωρίζουν πολλές γυναίκες είναι η χρησιμότητα του top coat. Το συγκεκριμένο βερνίκι παρά το γεγονός πως συνήθως δε διαθέτει κάποιο χρώμα, είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ. Ας εξετάσουμε αναλυτικότερα γιατί το βερνίκι αυτό είναι τόσο σημαντικό.

Τι Είναι το Top Coat και Πώς Χρησιμοποιείται;

Όπως ήδη αναφέραμε, το top coat είναι το μυστικό συστατικό στη δημιουργία του απόλυτου μανικιούρ. Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι ουσιαστικά ο σταθεροποιητής ολόκληρου του σχεδίου που έχετε επιλέξει.

Εφαρμόζεται τελευταίο και έχει την εντυπωσιακή ιδιότητα να κλείνει το μανικιούρ, αυξάνοντας εξαιρετικά την αντοχή του. Ακόμα και μόλις μία στρώση από το βερνίκι αυτό αρκεί για να απογειώσει τη διάρκεια του ημιμόνιμου σας.

Ταυτόχρονα, το top coat διακρίνεται και για μια ακόμα λειτουργία. Με τη χρήση του, θωρακίζετε το μανικιούρ σας ενάντια στην αλλοίωση του χρώματος. Το top coat βερνίκι αποτρέπει το κιτρίνισμα και εξασφαλίζει πως η απόχρωση που έχετε επιλέξει δε θα χαθεί μέχρι να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο σας.

Φυσικά, για να καταφέρει το top coat να εμφανίσει όλες τις ιδιότητες του θα πρέπει εφαρμόσει κατάλληλα πάνω στο νύχι αλλά και να “ψηθεί” σωστά.

Υπάρχουν Top Coat Βερνίκια με Χρώμα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα top coat βερνίκια διαθέτουν μια διάφανη απόχρωση ώστε να επιτρέψουν στο σχέδιο και το χρώμα που έχετε επιλέξει να κλέψουν τις εντυπώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν εταιρείες που έχουν παρουσιάσει και μερικές πιο τολμηρές ιδέες.

Από τις διακριτικές αλλά εξίσου μοναδικές επιλογές με γκλίτερ μέχρι εντυπωσιακά top coat βερνίκια με μαύρα ή πολυχρωμα σωματίδια, υπάρχουν επιλογές που θα σας αφήσουν άφωνες.

Ανάλογα την απόχρωση και το σχέδιο που έχετε επιλέξει, εξερευνήστε την ευρεία συλλογή με τα καλύτερα top coat βερνίκια και βρείτε το ιδανικό για να πλαισιώσετε το μανικιούρ σας. Δείτε το σχέδιο που ονειρευτήκατε να γίνεται πραγματικότητα και να απογειώνεται με το κατάλληλο top βερνίκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις