Παππάς ηχητικό: Η απάντηση για τις απειλές σε πολίτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς ηχητικό: Η απάντηση για τις απειλές σε πολίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παππάς ηχητικό: «Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό»

20.08.2024 | 21:10

Σε νέες δηλώσεις για το ηχητικό που κάνει τον γύρο των social media και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς σε βίντεο του στο instagram σχολιάζει: «Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές».

Νέο ηχητικό σοκ του Παππά -«Θα κλαίει η μάνα σου η βρομιάρα, άμα θέλω»
Άμεση αποπομπή του Νίκου Παππά ζητούν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ
Χυδαιότητες Παππά σε πολιτεύτρια της ΝΔ – “Ήσυχα Χριστινάκι, εγώ δεν αξιοποίησα το κρεβάτι μου”

«Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”. Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει, δεν θα σταματήσει αυτό. Για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες», ανέφερε στην συνέχεια ο Νίκος Παππάς, ενώ δημοσίευσε στο βίντεο και κάποιες συνομιλίες με απειλητικά μηνύματα που έχει δεχθεί.

«Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό», λέει ο Νίκος Παππάς

«Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου!», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο-απάντηση του Νίκου Παππά για τις συνομιλίες:

 

Ετικέτες
Exit mobile version