Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

20

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσιλιγκίρη – Παππάς: Για σεξιστική επίθεση κατηγορεί τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος του ΣΕΦ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιλιγκίρη – Παππάς: Για σεξιστική επίθεση κατηγορεί τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος του ΣΕΦ

Χυδαιότητες Παππά σε πολιτεύτρια της ΝΔ - "Ήσυχα Χριστινάκι, εγώ δεν αξιοποίησα το κρεβάτι μου"

Τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που δέχθηκε από τον Νίκο Παππά δημοσιοποίησε η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πολιτεύτρια με τη ΝΔ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία εργάζεται και στο πρόγραμμα “Be Active” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η κ. Τσιλιγκίρη αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο Instagram στο θέμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να παραιτηθεί. Ο ίδιος ο Νίκος Παππάς τής απάντησε με μήνυμα γράφοντας “ήσυχα Χριστινάκι”. Οπως φαίνεται από τις συνομιλίες που δημοσίευσε η κ. Τσιλιγκίρη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε σε ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος, προσβάλλοντάς τη. Μάλιστα, σε κάποια από τα μηνύματα που της έστειλε, ο Νίκος Παππάς αναφέρει “ποια είσαι εσύ βρε γλυκούλα; Πέρα από τα γνωστά ωραία προσωπικά σου που ξέρουμε όλοι”.

Επίσης, προβαίνει σε χυδαία επίθεση γράφοντάς της “δεν φύτρωσα, ούτε αξιοποίησα το κρεβάτι μου”. Να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ήταν υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2023.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη:

Ήσυχα Χριστινάκι”, , “ποια είσαι εσύ βρε γλυκούλα;”, “κάπως έτσι.. αν ταυτίζεσαι”… Αυτές είναι κάποιες από τις ειρωνείες, τις σεξιστικές προσβολές και τα υποτιμητικά σχόλια που δέχτηκα από τον εκλεγμένο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει συνηθίσει να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, υποβιβάζοντας και προσβάλλοντας κάθε γυναίκα. Με τον ίδιο τρόπο μίλησε και σε έναν αστυνομικό, δείχνοντας την ίδια περιφρόνηση προς τα Σώματα Ασφαλείας. Όλα αυτά επειδή τόλμησα να του επισημάνω την ανεπίτρεπτη και χυδαία συμπεριφορά του. Τα σχόλια που δημοσιοποιώ είναι για χάρη της αλήθειας.

Με θλίβει το γεγονός ότι ένας πρώην αθλητής επιλέγει να αμαυρώνει με αυτόν τον τρόπο τις αξίες του αθλητισμού.

Με θλίβει διπλά που ευτελίζει τους θεσμούς και την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ελλήνων που τον ψήφισαν.

Ο κ. Παππάς αποδεικνύει ότι δεν ήταν μια μεμονωμένη υπέρβαση των ορίων, αλλά ότι η προσβολή και η απειλή είναι συνήθης πρακτική του. Ταιριαστό κομμάτι στο ψηφιδωτό του ΣΥΡΙΖΑ, που υποθάλπει τέτοιες συμπεριφορές, και έχει βρει άξιο συνοδοιπόρο τον κ. Πολάκη, που έσπευσε χθες να τον υπερασπιστεί δημόσια.”.

Νίκος Ρωμανός: Η άθλια επίθεση Παππά εναντίον αστυνομικών εκφράζει τον Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με τις ύβρεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά εις βάρος αστυνομικών. “Σε λίγο συμπληρώνονται 48 ώρες από την αποκάλυψη των άθλιων φραστικών επιθέσεων και απειλών του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά κατά των αστυνομικών και της ανακοίνωσης με την οποία η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής την καταδίκαζε”, αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός. “Προφανώς, η πλήρης αφωνία του κ. Κασσελάκη, που καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ αναρτήσεων μετά το άλλο, δεν είναι τυχαία. Ούτε μισή διαγραφή α λα Πολάκη, ούτε υπόνοια καταδίκης, ούτε κουβέντα για τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή του. Ούτε μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου”, συνεχίζει ο Νίκος Ρωμανός. “Καταφανώς αυτή η προσβλητική για τους χιλιάδες αστυνομικούς συμπεριφορά, αυτές οι άθλιες επιθέσεις και αυτό το ήθος εκφράζουν τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ”, καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Βασίλης Κόκκαλης για Νίκο Παππά: «Υπερέβη τα όρια, ο ΣΥΡΙΖΑ τιμά τους αστυνομικούς»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης πήρε θέση για την αντιπαράθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα με κεντρικό πρόσωπο τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, μετά και την αντίδραση της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛΑΣ η οποία τον εγκάλεσε για υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά αξιωματικών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Η συμπεριφορά έχει να κάνει με την αγωγή κάθε ανθρώπου. Ο πολιτικός για το αν προσφέρει στην κοινωνία. Υπερέβη τα όρια ο Νίκος Παππάς. Εγώ προσωπικά δεν θα τα έλεγα αυτά σε μια ιδιωτική συνομιλία. Θέλω όμως να μου πείτε από που προκύπτει ότι ο Νίκος Παππάς καταφέρθη κατά των αστυνομικών. Ηταν μια ιδιωτική συνομιλία. Είναι πολύ σημαντικό. Διαβάζω ότι καταφέρθηκε κατά των αστυνομοικών. Αν εγώ μαλώσω με εσάς και σας προσβάλω, σημαίνει ότι θα προσβάλω όλους τους δημοσιογράφους; Οχι. Είμαστε δίπλα και τιμούμε τους άνδρες και τις γυναίκες αστυνομικούς στο δύσκολο έργο τους. Από εκεί και πέρα ήταν μια ανθρώπινη συμπεριφορά. Ξεκάθαρα υπερέβη τα όρια, αλλά ήταν μια ιδιωτική συνομιλία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις