Με ένα φιλί επισφράγισαν την κατάκτηση του το Mixed Madness US Open Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ένα φιλί επισφράγισαν την κατάκτηση του το Mixed Madness US Open Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τον τίτλο του φιλανθρωπικού event Mixed Madness US Open πανηγύρισαν οι Πάουλα Μπαντόσα και Στέφανος Τσιτσιπάς.

21.08.2024 | 10:38

Οι Τσιτσιπάς και Μπαντόσα αναμετρήθηκαν απέναντι στο αμερικανικό δίδυμο Μπεν Σέλτον και Κόκο Γκοφ, επικρατώντας με 6-4 και πέρασν στον τελικό του event. Εκεί, το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με το έτερο αμερικανικό δίδυμο της Αμάντα Ανισίμοβα και του Τέιλορ Φριτζ, νικώντας το με 6-3 για να έρθει η κατάκτηση του τίτλου. Τσιτσιπάς και Μπαντόσα δήλωσαν μετά την κατάκτηση του τίτλου πως είναι πολύ χαρούμενοι, με την Ισπανίδα να αποκαλύπτει πως οι δυο τους θα συνεργαστούν και στο μικτό διπλό του αμερικανικού Grand Slam.

«Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά», είπε ο Τσιτσιπάς.

 


Από την πλευρά της η Μπαντόσα συμπλήρωσε, λέγοντας: «Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε».

 

Exit mobile version