Σιμόν Μπάιλς: Επιχείρησαν να τη χρεώσουν 26 χιλιάδες δολάρια για σαμπάνια μετά τους Ολυμπιακούς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιμόν Μπάιλς: Επιχείρησαν να τη χρεώσουν 26 χιλιάδες δολάρια για σαμπάνια μετά τους Ολυμπιακούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

«Μερικές φορές, δεν μου αρέσει η προσοχή, προτιμώ να μην την έχω, και να είμαι όσο πιο φυσιολογική γίνεται», είπε η διάσημη αθλήτρια.

21.08.2024 | 15:13

Η Σιμόν Μπάιλς αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια εξόδου της σε κλαμπ του Παρισιού, όπου πήγε για να διασκεδάσει μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, της ζητήθηκε να πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό για ένα μπουκάλι σαμπάνια. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, η κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής – η οποία κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο στο Παρίσι -, περιέγραψε όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, όταν βγήκε με φίλους για να γιορτάσει.

Όπως αποκάλυψε, βρέθηκε μαζί με την οικογένεια και φίλους σε κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου παρήγγειλαν ένα μπουκάλι σαμπάνιας, με το νυχτερινό μαγαζί να επιχειρεί να τους χρεώσει με το ποσό των 26.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 23,5 χιλιάδες ευρώ. «Πήγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, και μετά αποφασίσαμε να βγούμε. Σε αυτό το κλαμπ επιχείρησαν να με χρεώσουν 26.000 δολάρια για ένα μπουκάλι σαμπάνια!», περιέγραψε η Μπάιλς στο κλιπ.

«Είστε τρελοί;», σχολίασε, εξηγώντας ότι τελικά δεν πήρε τη σαμπάνια. «Αλλά γιατί να προσπαθήσουν να με κοροϊδέψουν με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε. «Μερικές φορές, δεν μου αρέσει η προσοχή, προτιμώ να μην την έχω, και να είμαι όσο πιο φυσιολογική γίνεται», είπε στο τέλος η διάσημη αθλήτρια.

https://www.tiktok.com/@simonebilesowens/video/7404900270150274335?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Exit mobile version