Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πυρόπληκτων
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Η αλληλεγγύη είναι η βάση της κοινωνίας μας

Την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού παρέδωσε με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στο Κοινωνικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης. Η δράση αυτή αποτέλεσε μια έμπρακτη απόδειξη της δύναμης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας. Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου μας. Η συμβολή σας ήταν καθοριστική, επιβεβαιώνοντας την αξία της ενότητας σε δύσκολες στιγμές.

Συγχαρητήρια στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κα Μιμή Ρουφογάλη, για τον αποτελεσματικό συντονισμό και την υλοποίηση της δράσης αυτής. Η συνεισφορά της, καθώς και η αφοσίωση του προσωπικού του Δήμου, ήταν καταλυτικές για την επιτυχή συγκέντρωση και παράδοση των απαραίτητων αγαθών. Η αλληλεγγύη είναι η βάση της κοινωνίας μας και μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, με πράξεις που αποδεικνύουν ότι δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του στις δυσκολίες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις