Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηράκλειο: Συνελήφθη πατέρας που μέθυσε και ξέχασε τον γιο του στο ξενοδοχείο
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Συνελήφθη πατέρας που μέθυσε και ξέχασε τον γιο του στο ξενοδοχείο

Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, ενώ ο πατέρας ύστερα από την κατανάλωση οκτώ μπουκαλιών ούζου βρέθηκε να κοιμάται

Έχοντας καταναλώσει οκτώ μπουκάλια ούζο, 57χρονος τουρίστας από τη Γερμανία, που διαμένει σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, έχασε την επαφή με το περιβάλλον αλλά κυρίως με τον 9χρονο γιο του, με τον οποίο είχαν έρθει στην Κρήτη για διακοπές. Τελικά ο πατέρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, επί ώρες την Τρίτη. Κατά την έρευνα που διενήργησαν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ανακάλυψαν ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του, δίπλα σε οκτώ μικρά μπουκάλια ούζο που βρέθηκαν στο κρεβάτι του. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο τμήμα, όπου έμεινε για σχεδόν 7 ώρες.

Στο μεσοδιάστημα ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της. Έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο και παρέλαβε το παιδί.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις