Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού Instagram: Με ψάχνετε, για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού Instagram: Με ψάχνετε, για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social

Η φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού δέχτηκε μηνύματα στο Instagram, από ακολούθους της που τη ρωτούσαν, πού βρίσκεται, όπως έκανε γνωστό με story της. Το μοντέλο απείχε το τελευταίο διάστημα από τα social media, αλλά το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου επανήλθε, για να απαντήσει σε όσους την ψάχνουν. Με μια φωτογραφία της, από το μέρος που παραθερίζει αυτές τις μέρες, το οποίο δεν αποκάλυψε, η Δούκισσα Νομικού έγραψε στους followers της:

«Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can add life to your days (Μπορείς να προσθέτεις μέρες στη ζωή σου, αλλά μπορείς να προσθέτεις και ζωή στις μέρες σου)».

doukissa

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της, στα τέλη Ιουλίου, η πρώην παρουσιάστρια πόζαρε στην κάμερα του κινητού της, φορώντας καφέ μαγιό, μάσκα και αναπνευστήρα, για ένα κοντινό πλάνο που τράβηξε, το οποίο αργότερα ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram.

«Εκτός γραφείου» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησης, που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου από την παραλία, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει, πού παραθερίζει αυτές τις μέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις