Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Βιτινάρος: «Μου έλεγαν από το πρακτορείο να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς μου»
LIFESTYLE

Μαίρη Βιτινάρος: «Μου έλεγαν από το πρακτορείο να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς μου»

Το δερματικό της πρόβλημα και η γνώμη για Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Μαίρη Βιτινάρος μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM, το modelling και τις πιέσεις που έχει υποστεί στον εργασιακό χώρο. Το μοντέλο είπε στην εκπομπή «Summer’s Cool»: «Προς το παρόν, βρίσκομαι μόνιμα στην Ελλάδα. Η πρώτη ερώτηση που δέχομαι από τη γιαγιά μου είναι αν βρήκα γαμπρό στην Ελλάδα». Αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στο modelling και τις πιέσεις που δεχόταν από συγκεκριμένο πρακτορείο, για να χάσει κιλά. «Ξεκίνησα το modelling, όταν ήταν στη μόδα ακόμα το πάρα πολύ αδύνατο σώμα. Οπότε, άκουσα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, που είναι πολύ, γιατί είμαι και πολύ ψηλή. Να χάσω, να χάσω. Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα και με ρωτούσαν τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα γυμναστήριο για 8 ώρες. Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς», είπε.

Το δερματικό της πρόβλημα και η γνώμη για Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μίλησε επίσης για ένα δερματικό πρόβλημα που εμφάνισε πριν καιρό, λέγοντας: «Είχα αποκτήσει ένα θέμα με το δέρμα μου. Κάποιος χρησιμοποίησε πάνω μου ένα πινέλο που είχε κάποια μικρόβια και μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να το ξεπεράσω, ήταν δύσκολο. Έπαιρνα αντιβίωση, δοκίμασα τα πάντα». Τέλος, μίλησε για το αν θα συμμετείχε ξανά στο GNTM αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά θα ήθελα να το ξανακάνω, γιατί ήταν τέλεια εμπειρία για μένα. Τώρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα. Μου αρέσει πολύ η Ηλιάνα, είναι πολύ καλή στη δουλειά της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις