Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Εβελίνα Παπούλια με ανανεωμένο λουκ για τη νέα σειρά που συμπρωταγωνιστούν

LIFESTYLE

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Εβελίνα Παπούλια με ανανεωμένο λουκ για τη νέα σειρά που συμπρωταγωνιστούν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν από τα γυρίσματα του «Αρχελάου 5»

21.08.2024 | 13:49

Αρκετά έως πολύ άλλαξαν την εξωτερική τους εμφάνιση ο Γιάννης Στάνκογλου και η Εβελίνα Παπούλια προκειμένου να ανταποκριθούν στους ρόλους που αναλαμβάνουν στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5». Μέσω Instagram, οι δύο ηθοποιοί μoιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα από την ώρα των γυρισμάτων και έδωσαν στους followers τους, μια μικρή γεύση από το πώς θα μοιάζουν οι ήρωες που αναλαμβάνουν, να υποδυθούν.

 

Στις φωτογραφίες, ο Γιάννης Στάνκογλου εμφανίζεται ως «Ματθαίος» και έχει μακριά μαλλιά πιασμένα κότσο, ένα κοντό μουστάκι και επίσης κοντό μούσι. Από την άλλη, η Εβελίνα Παπούλια εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά κι έντονο μακιγιάζ. Η νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», ξεκινά να προβάλλεται από τον Σεπτέμβρη με αφετηρία της, την πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι.

 

Εκτός από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Εβελίνα Παπούλια, στη σειρά παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και Δημήτρης Πιατάς.

 

 

Exit mobile version