Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη Πεντέλη: Η ανάρτηση Γεωργιάδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη Πεντέλη: Η ανάρτηση Γεωργιάδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δείτε τι έγραψε στο X ο υπουργός Υγείας

21.08.2024 | 11:34

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 20/8 υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πεντέλη με αφορμή την καταστροφική φωτιά εστίασε σε εκτενή του ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όση σχέση είχαν οι διαμαρτυρόμενοι εχθές στην Πεντέλη με την περιοχή, έχω εγώ με την Γροιλανδία» επεσήμανε.

Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως στη σύσκεψη «δεν υπήρξε ούτε ένας δήμαρχος που να είπε ότι το Κράτος τους άφησε αβοήθητους». «Το Κράτος ήταν και είναι παρόν και αυτό είναι μία κατάκτηση» σημείωσε αναφέροντας πως οι πλατφόρμες για τις αποζημιώσεις έχουν τεθεί ήδη σε λειτουργία και τα μέτρα για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών ανακοινώθηκαν και έγιναν δεκτά.

Ο υπουργός Υγείας κάνοντας ειδική αναφορά στους διαμαρτυρόμενους που συγκεντρώθηκαν εχθές έξω από το παλαιό Δημαρχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του πρωθυπουργού έγραψε: «Εκλέγομαι βουλευτής της περιοχής από το 2007, κατοικώ στην περιοχή αυτή από το 2007, σας διαβεβαιώ ότι όση σχέση είχαν αυτοί οι Διαμαρτυρόμενοι με την περιοχή έχω εγώ με την Γροιλανδία».

Exit mobile version