Δεν θα θανατωθεί ο σκύλος του Αλέν Ντελόν για να ταφεί μαζί του, παρά την επιθυμία του ηθοποιού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν θα θανατωθεί ο σκύλος του Αλέν Ντελόν για να ταφεί μαζί του, παρά την επιθυμία του ηθοποιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Οι ακτιβιστές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το ενδεχόμενο να θανατωθεί ένα υγιές ζώο και προσφέρθηκαν να βρουν στον σκύλο ένα νέο σπίτι.

21.08.2024 | 14:57

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, η οικογένεια του Αλέν Ντελόν δεν θα πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος ζήτησε να ταφεί με τον σκύλο του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός ζήτησε το βελγικό μαλινουά «να κοιμηθεί και να τοποθετηθεί στον τάφο του, στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Douchy». Η επιθυμία του Αλέν Ντελόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς ο 10 ετών Λούμπο, που υιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο από τον Ντελόν το 2014, είναι υγιέστατος.

 


Οι ακτιβιστές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το ενδεχόμενο να θανατωθεί ένα υγιές ζώο και προσφέρθηκαν να βρουν στον σκύλο ένα νέο σπίτι. Το ίδρυμα «Brigitte Bardot» δήλωσε ότι η κόρη του Ντελόν, Ανούσκα, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια θα κρατήσει τον σκύλο. «Μόλις είχα την Ανούσκα Ντελόν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Λούμπο είναι μέλος της οικογένειας και θα τον κρατήσουν. Ο σκύλος δεν θα θανατωθεί», δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος της Μπριζίτ Μπαρντό.

Ο Λούμπο πάντως συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση των παιδιών του όταν έκαναν γνωστό τον θάνατό του Αλέν Ντελόν στις 18 Aυγούστου. Στο δελτίο Τύπου της οικογένειας Ντελόν σημειώθηκε: «Ο Αλέν Φαμπιέν, η Ανούκα, ο Άντονι και (ο σκύλος του) Λούμπο, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι του στο Douchy, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του. Η οικογένειά του σας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή του πένθους». Σημειώνεται ότι ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί αυτή την εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο «Domaine de la Brûlerie», το κτήμα του στο χωριό Ντουσί, σύμφωνα με τη «Le Point».

 

Ετικέτες
Exit mobile version