Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η εντυπωσιακή αλλαγή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για χάρη του… Netflix
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για χάρη του… Netflix

Η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε πρώτα ένα βίντεο που έκοψε τα μαλλιά της και έπειτα έγινε... ξανθιά

Η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μέσω της σειράς του Netflix «Είμαι η Τζορτζίνα» μιλά για τη ζωή και την καθημερινότητά της. Πρόκειται για μια σειρά που θυμίζει τις «Καρντάσιανς» χωρίς φυσικά το οικογενειακό δράμα. Αφού έκανε αίσθηση με τις δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «I Am Georgina», τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται και πάλι πάνω της, καθώς ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν. Το promo ήταν τόσο εντυπωσιακό που κατάφερε να φέρει πανικό με πάνω από 1 εκατομμύρια likes στο Instagram.

 

Η Ροντρίγκεζ, γνωστή για τον λαμπερό τρόπο ζωής της, τάραξε τους εκατομμύρια ακολούθους της με ένα σύντομο κλιπ, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα. Αν και δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η λεζάντα «Πόσα συναισθήματα!» έχει κάνει τους θαυμαστές της να ανυπομονούν. Φυσικά, τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη νέα της εμφάνιση. Η 27χρονη Ισπανίδα έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς άφησε το μελαχρινό λουκ, για το ξανθό.

 

Η Ροντρίγκεζ είχε προϊδεάσει για την αλλαγή στην εμφάνισή της με ένα βίντεο στο TikTok πριν μερικές ημέρες. Στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η αγαπημένη του Πορτογάλου σταρ κόβει την κοτσίδα της και την πετάει στην θάλασσα. Όπως αναφέρει το Netflix για την τρίτη σεζόν της σειράς της, «η γυναίκα με τους περισσότερους followers στην Ισπανία, επιστρέφει».

 


«Σε αυτή τη νέα σεζόν, η ζωή της Τζορτζίνα παίρνει άλλη τροπή. Πώς είναι η πραγματική πολυτέλεια στη Σαουδική Αραβία; Θα το μάθουμε όταν η Τζιο και η οικογένειά της εγκατασταθούν στο Ριάντ με την υπογραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ. Σε αυτή την εξωτική νέα ζωή της οικογένειας. Από το άνοιγμα του πρώτου της σπιτιού στην παραλία, Villa Perla, μέχρι το να πρωταγωνιστήσει σε μια διεθνή καμπάνια για μια διάσημη μάρκα ρούχων και, το μεγαλύτερο όνειρο: να κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού», αναφέρεται επίσης.

 

@georginagio

✂️

♬ son original – Cat’slife – Cat’slife

 

Το επιτυχημένο ριάλιτι του Netflix, παραγωγής Komodo Studios, επιστρέφει μετά τη δεύτερη σεζόν του κατακτώντας το Netflix top 10 σε 46 χώρες. Σέξι στιγμιότυπα της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο Instagram από τις διακοπές με τον Ρονάλντο

 

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δεν σταματά να δημοσιεύει στο Instagram προφίλ της, φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές που έκανε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την οικογένειά τους.

 

 

 

Το ζευγάρι πέρασε μερικές μέρες χαλάρωσης στην Ερυθρά Θάλασσα, με τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή να ποζάρει στον φακό, με σέξι διάθεση. Μερικές από τις αγαπημένες της φωτογραφίες, είναι αυτές που έβγαλε στην προβλήτα της θάλασσας με ένα αποκαλυπτικό φανελάκι και ένα λευκό μαγιό στο κάτω μέρος, ανέβασε εικόνες από εκείνο το μέρος δύο φορές.

 

 

Σε στιγμιότυπα που ανέβασε μερικές μέρες πριν, απαθανάτισε τον ποδοσφαιριστή και τα παιδιά τους, σε διάφορες στιγμές της μέρας, είτε όσο χαλάρωναν μέσα στο σπίτι που διαμένουν, είτε από το μπάνιο στη θάλασσα. Μεταξύ άλλων, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ απαθανάτισε με το κινητό της, τον Ρονάλντο μέσα σε μια σάουνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις